Четири причини да си направите карта на съкровищатаЕдни я наричат карта на съкровищата, други – карта на желанията, а трети – табло за визуализация. Без значение името, това е инструмент, чрез който казваме на Вселената какво искаме и по този начин го привличаме в своя живот.
Ако смятате, че картите на желания не работят и са пълна глупост, помислете пак! Лично аз ги използвам от години и никога не съм била разочарована. Желанията, които съм включвала в своите карти на съкровища, са се сбъдвали много по-бързо и с много по-голяма лекота, отколкото тези, за които само съм си мислила.
Ето 4 причини защо да пробвате и да си направите своя карта за новата година:

  • Картата на съкровища ви кара да се замислите какво наистина искате. Създаването ѝ ви принуждава да отделите време, за да седнете и НАИСТИНА да помислите какво искате от живота. Да разграничите прищевките от реалните ви мечти. Тя ви кара да надхвърлите небрежното мислене и да се съсредоточите върху целите и стремежите си.
  • Картата на съкровища отключва креативността и твореца във вас. Животът ни е толкова претоварен – събуждаме се, работим и имаме своите задължения. Започваме да се чувстваме като роботи, блокирани, изтощени и претоварени. Причината е, че сме загубили връзка с творческата си страна. Чрез картата на съкровища ще излезете от прекалено програмирания си мозък и ще отключите своята креативност.
  • Картата на съкровища са ежедневно визуално напомняне за вашите мечти и цели. Визуализацията е една от най-популярните и ефективни практики за материализиране на желания. Освен това, когато виждате онова, което желаете, ежедневно, оставате фокусирани. Дори когато се сблъскате с неуспехи, това табло ви мотивира отново.
  • Картата на съкровища ще отключи емоциите ви. Многократно съм казвала, че за сбъдването на желанията ни, е нужно да използваме силата на емоцията. Картата ви помага да облечете своите мечти в емоции, да се свържете с тях на ниво сърце. Когато усещате страст за нещо и сте запалени, тогава сте много по-склонни да действате, за да го реализирате.


Как точно се прави карта на съкровищата?
Какво ни е нужно?
Какви са ритуалите и практиките, които трябва да правим с тази карта?
Как да работим с нея, така че желанията ни реално да се сбъднат?
Заповядайте да направим заедно такава карта за новата година! На 4 януари от 18:00ч. ще направя уебинар „Карта на съкровищата за 2022“: ТУК >

Споделяне