Скрити женски фантазииВажно е да се знае, че всяка жена има свои скрити сексуални фантазии (освен жените, които специално подтискат своята сексуалност). Жените обаче често се страхуват да ги споделят, защото изпитват страх от неразбиране или осъждане от партньора до нея. Честно казано до момента не съм срещала мъж, който, след като жената е споделила своята фантазия, той мисли, че тя е аморална. Обикновено той веднага се възбужда и е готов за действие. Горещо Ви насърчавам да споделяте своите фантазии, обаче как да го направите така, че да не обидите партньора си и все пак да ги реализирате поне до някаква степен? И защо различните жени имат различни фантазии?

Вие фантазирате за:

1. Cекс с няколко мъже едновременно.

Какви жени обичат такъв тип фантазии: Жена-нарцис. Уверена сте в своята сексуалност и привлекателност за мъжете и обичате да я показвате. Искате да Ви обожават няколко мъже едновременно и цялото ви тяло да усеща удоволствие, в което няма лошо.

Реализация: Можете да споделите тази фантазия с Вашия партньор, само ако сте сигурни, че той няма комплекси. Но дори той да има такива, пак има изход. Пригответе 3 неща: един изкуствен фалос или някакъв плод с формата на член, лубрикант (ако сте любител на аналния секс) и превръзка за очи. Когато човек спира да вижда, той започва много повече да усеща. Има голяма разлика между това да сте със завързани очи и просто да затворите очи. Тогава помолете Вашия партньор да направи с Вас всичко, което поиска и му кажете, че отдавна сте искали да бъдете запъленени във всичките си прекрасни пещери. Дори и да не искате анален секс самите ласки със завързани очи плюс малко фантазия дават усещането, че правите секс с много мъже. Това е много възбуждащо. Партньорът Ви като види как Вие се извивате и викате, също ще бъде много по-смел в действията си.

2. Секс с елементи на садомазохизъм

Официалните основатели на така наречения само-мазохизъм в сексуалните отношения са французи, най-известният, от които е Маркиз дьо Сад.

 Какви жени предпочитат лека болка и подчинение по време на секс: Това обикновено са много силни и успели жени, които поне в леглото искат да се почувстват като безпомощни жени, които се отдават на партньора до тях. Тя иска да бъде обладана и поне за малко контролът да бъде изцяло в мъжа, а тя да бъде в подчинената позиция. Тази фантазия е много разпространена особенно сега в епохата на феминизма. Природата си е природа.

Реализация: Внимание, в момента не говорим за истинска болка или нараняване! Тези фантазии могат да бъдат реализирани с човек, към когото имате 100% доверие. Тук са добре дошли розови пухкави белезници, бельо от кожа, секс-камшик, шал за ръцете или очите. Вие можете да получите огромно удоволствие, ако позволите на партньора Ви да Ви завърже и леко да Ви напляска по дупето (кръвта отива към дупето и дава по-силни оргазми). Другият вариант е просто той да направи с тялото Ви това, за което той отдавна копнее. Например, да Ви накара да му направите дълбока свирка и да преглъщате. Често жените казват, че точно по този начин получават най-силните оргазми, защото точно тук загубата на контрол е гарантирана. Преди да започнете тази игра, определете думи или сигнал, ако поискате да спрете. Също така, винаги трябва да сте трезви – алкохолът е противопоказен за този тип игра. Това са задължителните условия.

3. Секс с друга жена

По статистика 65% от жените са бисексуални, но само 15% го признават.

Каква жена мечтае за това: Обикновено тези жени са много нежни и емоционални. Често партньорите до тях нямат опит или са груби и не им дават достатъчно предварителни игри и орален секс. Те мечтаят да намерят жена, която ще им даде това разбиране, нежност и орални ласки.

Реализация: Кажете на партньора си, че мечтаете за секс с друга жена, как бихте искали тя да Ви ласкае и го помолете той да направи това с Вас. Вземете перо от щраус и го помолете той да Ви гали с него по цялото тяло, да Ви намаже с шоколад или сметана, особенно на генеталиите и бавно да Ви облизва. Нека да го прави, докато Вие не го спрете. Кажете за всичките си най-скрити желания – например да ви лиже ануса или пръстите на краката. Бъдете смели и открити. Представете си, че го казвате на човек, който мечтае да реализира вашите фантазии.

4. Секс на обществено място.

Много жени си мечтаят как правят секс и други хора ги наблюдават, как ходят голи като стриптизьорки или мастурбират пред други хора.

Какви жени мечтаят за това: Жените от демонстративен тип, които обичат драми и риск, обичат да се показват и търсят спонтанност. Полезно е за тези, които имат скучен живот и търсят разнообразие. Жените са повече ексхибиционисти, отколкото мъжете.

Реализация: 90% от мъжете мечтаят за секс на интересно място. Това може да стане много просто. Подходящи места за това: навън сред природата, на кино, в ресторант в тоалетната, във влак, кола, плаж, море и т.н. Вашата работа е само да кажете: “Скъпи… имам една молба към теб…много искам да го смуча и то веднага. Страшно ми е домъчняло за НЕГО”. След това можете да добавите, че и вагината Ви има нужда от него…

Убедена съм, че няма мъж, който ще ви откаже на тази малка молба.

5. Секс с непознат

Много често жените фантазират, че отиват на бар и там се запознават с красив мъж. След няколко думи отиват с него и правят страхотен секс, а след това, без да казват името си – си тръгват.

Какви жени мечтаят за този секс: Жени, които обикновено играят ролята на много праведни, на майки-домакини, които се страхуват какво ще кажат хората за тях. В тази фантазия тя най-накрая може да си позволи да бъде мръсница и да вика, да се отпусне и да бъде дива.

Реализация: С Вашия постоянен партньор направете уговорка да се видите някъде на заведение, близо до хотел, където той ще може да вземе стая. Дръжте се все едно току-що сте се запознали. Можете да сложите перука и сексуано предизвикателни или нови, нетипични за вас дрехи. Флиртувайте, помолете той да Ви почерпи. След това, без да казвате нищо отидете в хотела, представяйки си, че виждате този човек за пръв и последен път. Позволете си абсалютни безумства. Казвайте вулгарни думи, играйте ролята на лека жена. Сутринта станете по-рано, оставете само целувка с червило на огледалото в банята и си тръгнете преди него.

6. Да играете роля на секси-стриптийзьорка

За да направите качествен стриптийз трябва наистина да обичате тялото си.

Какви жени мечтаят за това: Жени, които обичат да чувстват своята сексуална власт върху мъжете. Те обичат да ги побъркват от желание и да бъдат наистина незабравими любовници.

Реализация: Стриптийзът започва пред огледалото, когато пуснете възбуждаща музика и първо трябва да съблазните СЕБЕ СИ! Докато не се научите на това, няма как наистина да възбудите мъжа до себе си! Затова си направете силен грим, сложете парфюм, специални дрехи с много копчета, чорапи и жартиери и се гледайте в собствените си очи. Започнете да танцувате бавно и плавно като постепенно се събличате. Времето да не е повече от 10 минути. Стриптийзът не трябва да бъде много дълъг. Основната идея е бавно и с удоволствие да му покажете тялото си част след част, както магьосникът показва своите номера. Добре е първо Вие самата да бъдете възбудена и чак след това можете да възбудите Вашия партньор.

Важно е да помните, че няма таково понятие като “мръсни фантазии”. Вие сте нормална, темпераментна жена и имате фантазии. За Вас това е начин да получите и да дадете повече удоволствие на себе си и на партньора до Вас.

Пожелавам Ви много красиви и интересни фантазии!

С уважение,

Наталия Кобилкина – сексолог, семеен терапевт

Споделяне