НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

СУПЕРКОМУНИКАТОР

Колко добър комуникатор сте?
Умеете ли да изразявате свободно себе си, да заявявате смело позицията си, да водите преговори умело, или да продавате на клиентите си с размах, без да се натрапвате?

Дни
Часове
Минути
Секунди

Истината е, че успехът на взаимоотношенията, които имате с останалите, зависи повече от комуникационните Ви умения, отколкото от характера или професионалната Ви компетентност. И макар да познавате хора, които сякаш са се родили брилянтни комуникатори, не прибързвайте със заключението, че това е талант, който не може да бъде придобит. Майсторството да се общува хармонично може да бъде развито у всеки човек. Вие можете да станете удивителен комуникатор, стига да пожелаете.

Какво представлява курсът СУПЕРКОМУНИКАТОР?

Поведенчески навици

Забелязахме, че нашите клиенти често срещат трудности в житейската и професионалната си реализация, предизвикани не от друго, а от отсъстваща или изкривена комуникация. Зад тези привидно ясни ситуации обикновено се крият твърде много неизяснени и неосъзнати проблеми, свързани най-вече с липсата на самоувереност, невъзможността да бъдат разбрани ценностите на човека отсреща, дефицита на адекватни поведенчески навици в общуването и други.

Презентационни умения

Водени от идеята да Ви помогнем да се освободите от комуникационните ограничения, които дори не си давате сметка колко силно саботират Вашите лични и бизнес партньорства, ние създадохме този курс. Записвайки се за него, Вие ще получите възможността да отключите своя дълбоко скрит потенциал и да мобилизирате изключителна вътрешна сила. С негова помощ ще научите как да презентирате успешно себе си в социална среда и да бъдете приети добре от хората, които срещате.

Сбогом, притеснение

Освободете се от неудобството и притеснението, които социалните интеракции предизвикват у Вас. Встъпете уверено във всеки разговор, презентация или преговори. Навигирайте динамиката на общуването така, както пожелаете.

IMG_3942-94

За кого е предназначен курсът?

СУПЕРКОМУНИКАТОР е идеален за всеки, който иска да:

Какво ще научите по време на курса:

Моузес Налоки

Първи месец

Втори месец

Наталия Кобилкина

Трансформирайте себе си в един наистина харизматичен комуникатор.
Запишете се за този интензивен курс още сега!

Кои са Вашите лектори?

m1

Моузес Налока

Моузес е визионер, напълно отдаден на мисията да подобрява живота на хората. Като мотивационен говорител с международно признание, той е разпалил пламъка на вътрешната промяна у хиляди по цял свят, отключвайки възможността да заживеят според своя най-висш потенциал.

Подтикван от неутолимия стремеж към постоянно развитие и напредък, днес Моузес е коучинг експерт, НЛП специалист, предприемач и съосновател на Kaizen international. Той навигира своите клиенти как да изградят ефективни и печеливши стратегии за бизнеса, да превъзмогнат своите ограничаващи убеждения и да разрешат редица сложни проблеми.

Моузес отбелязва рекордни постижения по време на дългогодишната си работа си като консултант за “Success Resources”, водещият световен организатор на мащабни събития на изтъкнати личности като Тони Робинс, Робърт Кийосаки, Гари Вий и много други. Работил е отблизо с едни от най-уважаваните хора в сферата на личностното развитие.

Във всичко, с което се захваща, Моузес влага страст, всеотдайност и извънреден професионализъм. Той посвещава цялата си енергия и любов на една специална кауза, близка до сърцето му – да помогне на колкото се може повече хора да изживеят един необикновен живот.

Nataliq blue 2_1

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY.
Наталия е магистър по Семейна психотерапия и сексология от Изследователския Институт по Семейна терапия и Медицинска психология в Русия. Притежава диплома за „Семеен терапевт и клиничен психолог“.

Има магистърска степен по Бизнес Психология от Института по Бизнес и Правен мениджмънт в Русия. Тя има 6-годишен опит като бизнес треньор и HR Директор в голяма международна компания. Също така има опит на ръководна позиция като HR Директор на световноизвестна издателска къща на списания като Cosmopolitan, Men’s Health, Top Gear, Time Out и др.

Наталия провежда обучения повече от 10 години, като първоначално стартира с бизнес обучения, но по-късно започва да провежда и обучения в сферата на щастливи отношенията, личностно развитие, изобилието и води обучения за треньори.

Наталия е променила живота на хора от над 150 държави по целия свят.
Нейната отделеност, ефективност и лоялност в работата й на дълбоко ниво с хората я правят уникална, носят бързи резултати и преобразяват клиентите. Всяка година тя си печели повече и повече фенове по света. Вече имаме над 500 000 души, които са ни се доверили. Ще бъдеш ли следващия?

Дни
Часове
Минути
Секунди

БАЗОВ ПАКЕТ

Група до 100 души
1000лв
499 лв /до 1 декември/
  • Начало: 25 януари 2021г.
  • Всеки понеделник от 19.00 до 20.30ч.
  • 2 месеца по 1ч. 30мин. на седмица с практики и упражнения
  • Група във фейсбук
  • Гост лектор стилист от Русия

ВИП ПАКЕТ

Група до 20 души
1500лв
1000 лв /до 1 декември/
  • Начало: 25 януари 2021г
  • Всеки вторник от 19.00 до 20.30ч.
  • Всичко от Базов пакет
  • 1 група по коучинг с преработка на лични въпроси и презентации – насока от треньори как точно да презентирате себе си
  • Констелации и коучинг в рамките на целия курс
Contact

За Информация:

София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg