Калина Щерн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Калина Щерн

Сертифициран НЛП практик, лайф коуч и мотиватор. 

Казвам се Калина Щерн, на 35 г., семейна – имам съпруг и две момчета( на почти 4 и 11 години). Собственик съм на рекламна агенция, имам опит от 10 години.

Завършила съм бакалавър Финанси и магистратура Финансов мениджмънт.

От години се интересувам от личностно развитие и в личен и в професионален план.

Сертифициран НЛП практик съм. Изкарах при вас Академия за треньори за личностно развитие (Вип пакет от началото на 2021г.) , ВИП Женски коуч, както и много други обучения и тренинги.

Както в живота, така и в бизнеса има ситуации и казуси за разрешаване, има и трудности по пътя на успеха, има и разклащане в отношенията, има и деликатни моменти в семейството… Смятам, че натрупания житейски опит, заедно с придобитите знания и умения, които притежавам, придружавани с желанието ми да помагам на хората, ми помагат да консултирам адекватно и да се развивам в тази насока.

Като лайф коуч и мотиватор, консултирам клиенти в личен и бизнес план. Радвам се на техните постигнати резултати. Това е индивидуална работа и за всеки целта е различна. Подхождам структурирано, последователно, давайки подкрепа и мотивация. Целта е клиентът съзнателно и подсъзнателно да се движи към целите, които има всеки ден.

Често се случва да изпадаме в ситуации, когато имаме трудности и сме объркани. И в тези моменти, имаме нужда от насоки и от това някой просто да ни разбере и да ни подкрепи. Коучингът дава и това.