Карина Сафарова Рудева

За контакт: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Карина Сафарова Рудева

Коуч на милионери, жени на олигарси и шейхини.

Карина не само ще ви помогне да постигнете живота на своите мечти, но и ще отвори нови врати, предоставяйки всички инструменти, от които се нуждаете, за да останете там завинаги!

Карина е започнала кариерата си като спортен треньор в Лондон и се занимава с коучинг последните 7 години. Провежда повече от 2000 успешни часове по коучинг образование в Лондон: Мода и Нутрициология.

Тя претърпява огромна трансформация сама и сега на 38-годишна възраст публикува първата си мотивационна книга „Life make over with Karina“, като стартира и „Life make over Academy“ с мисия да вдъхновява хората. Списание Officiel я нарича “Жена, която има всичко”, като успява да влияе в световен мащаб и да създава тенденции. Женски списания в Лондон я наричат „Кралицата на коучинга“. Клиентите й от висшето общество в Лондон казват, че тя е „иконата на милиардера“. Нейни приятели описват, че тя разклаща начина, по който жените мислят за остаряването, нарушават стари неработещи поведенчески модели, маха ограничаващи вярвания. Тя помага да се обърнете „От болка към цел“! Карина е експерт по психическо и физическо здраве, помагайки на клиентите си да постигат своите мечти с нейната революционна тактика.