Лина Пеева

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Лина Пеева

Аз съм консултант по личностно развитие, НЛП и лайф коуч, треньор по водене на здравословен начин на живот и йога учител. Помагам с повишаване на енергията и развиване на женствеността.

Над 20 години живея извън България. От 15-годишна възраст израстнах в Исландия и по-късно се преместих в Дания, за да завърша магистърската си степен. Завърших бакалавър в Университета на Исландия по Туризъм и Международен маркетинг, магистър в Дания – в Бизнес Университета на Копенхаген, по Стратегическо развитие на бизнеса и втора мини програма по Икономика, Психология и Неврология. Занимавам се с бизнес развитие, маркетинг и корпоративни събития.

Винаги съм обичала да карам хората да се радват и смеят. Интересувам се от вътрешния свят и дълбочината на човешкия ум, и затова учих психология на бизнеса. С времето разбрах, че имам силна емпатия и интуиция, лесно разбирам хората, техните преживявания, усещания и съм човек, на когото те лесно споделят без да се чувстват криворазбрани или осъдени.

През последните 8 години се обучавам в сферата на работа с ум, съзнание и подсъзнание. Според мен ключът към щастлив живот е управление на нашия разум, мисли, поведение, но и умение да се радваме на момента тук и сега.

Пътят на саморазвитието и създавайки най-добрата версия на себе си, ме доведе до ученията и академията на Наталия Кобилкина. Интуитивно почувствах свързаност с всички учения на Наталия и ги практикувам и разпространявам навсякъде.

През 2018 посетих Индия, Керала, за да премина обучение за учител по йога. Научавайки как йога  влияе на психическото и физическото състояние, аз реших да споделям и преподавам тази наука и знание. Практикувам йога вече 10 години и имам преподадени над 100 часа.

Чрез методите на лайф коучинг и НЛП, аз помагам на моите клиенти да да създадат най-добрата си версия, вяра и любов към себе си. Как да поставят цели, да се свързват със себе си, и да създават връзки и граници с хората около себе си, както и подобряване на отношенията с околните.

Моята мисия е да помагам при повишаване на самосъзнанието на хората, да насърчавам личностното израстване и мотивиране при създаването на положителни промени в ежедневния живот, здравословни рутини, практики и навици. Физическо, психическо и емоционално здраве.

“Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself” George Bernard Shaw

„Животът не е да намериш себе си. Животът е да създадеш себе си” Джордж Бърнард Шоу