НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Лина Пеева

Индивидуални консултации с Лина Пеева

(3 клиентски отзива)
Оценка: 4.67 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата


Сфери на консултация и помощ:

⇒ личностно развитие и как да създадем най-добрата си версия
⇒ самочувствие, вяра и любов към себе си
⇒ връзки и граници с хората около нас
⇒ духовно израстване и самосъзнание
⇒ физическа грижа за себе си и правилно хранене


Кой е треньорът?

Лина Пеева

Аз съм консултант по личностно развитие, НЛП и лайф коуч, треньор по водене на здравословен начин на живот и йога учител. Помагам с повишаване на енергията и развиване на женствеността. Над 20 години живея извън България. От 15-годишна възраст израстнах в Исландия и по-късно се преместих в Дания, за да завърша магистърската си степен. Завърших бакалавър в Университета на Исландия по Туризъм и Международен маркетинг, магистър в Дания - в Бизнес Университета на Копенхаген, по Стратегическо развитие на бизнеса и втора мини програма по Икономика, Психология и…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

⇒ английски

⇒ исландски

79лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

3 отзива за Индивидуални консултации с Лина Пеева

 1. Didigeorgievaaa

  Консултациите с Лина Пеева ми помогнаха и извадиха от много тъмно място в което бях и не знаех как да изляза или продължа живота си . Година се борех да съм силна имах травмирано детството токсични отношение съм семейство приятели партньор и прочие ,и вследствие гинекологичен проблем който ме нокаутира и не знаех как да продължа ! Лина ми помогна да се свържа със себе си и крачка по крачка разглеждахме всеки аспект от живота ми в което ми беше тежко и трудно скоро ще направя година от когато работим заедно по моито ново Аз и нямам думи да опиша колко много неща се промениха за добро в живота ми . Чувствам се по жива от всякога щастлива обкръжението ми се промени глобално,част от семейството ми реши да направи крачката която аз направих и Лина вече консултира и тях за което съм много благодарна защото отношенията ни са много по здравословни и силни. Лина Пеева е много добър професионалист топъл и разбираш терапевт с които съм благословена че я открих Благодаря ти!!

 2. Caroline

  Работя с Лина Пеева от май месец и съм много доволна. Консултациите с нея ми помогнаха да осъзная доста неща в личен план и да взема важни решения. Харесва ми това, че ме потиква към търсене на отговори и към опознаване на самата мен.

 3. miriana.doseva

  За моят консултант и терапевт – Лина Пеева.
  Малко предистория – Как открих Лина? В него момент беше изминала една година откакто участвах в маратоните и уебинарите, четях книги и гледах препоръчани филми от Наталия, вземах възможно повече курсове за самоусъзнаване и личностно развитие. Знаех, че има още много за научаване и осъзнаване и е някъде там, готово да бъде открито от мен. Случи се малко след Бизнес Гейши, тогава нещо ми подсказа, че трябва да избера Лина Пеева, в нейната визитка имаше всичко, което ме вълнуваше силно. Усетих, че тя си я моят гид, спътник и помощник в този прекрасен проект – моето развитие.
  Към днешна дата, след 10-тина срещи – слънчева енергия, консултации и помощ създаваме заедно моята най-добра версия. Тя е изключителна, търпелива и мила, изслушва ме и ме насочва безпогрешно към първопричината на събитията. И една от любимите ми части са констилациите, откриваме знаци заедно и ги разтълкуваме, тя всъщонст, аз се наслаждавам на „прекрасните разходки“. След всяка наша среща се усещам все по-спокойна, с повече доверие и любов към вселената, по-уверена в себе си и много заредена. Винаги съм смятала, че личностното изграждане е тромав, труден процес. Лина ми показа, че въобще не е така, с такава лекота тя ме пренася в новата ми версия, и честно казано, не знам кога и как е станало, просто знам, че празните парчета от мозайката се запълват и нямам търпение да видя какво още се крие там. Постигнахме много в развитие на самочувствието, повече любов и грижа за себе си; духовно израстване и самосъзнание. Придобивам нови навици, които променят живота ми постепенно. Промените се случват паралелно и във всички сфери от живота ми, сега разбирам думите – промяната започва от нас. Имаме нови точки, по които работим, завихряме енергийните потоци и промените не се бавят.
  Исках да е напиша история за как намерих Лина, но всъщност имам невероятното усещане, че тя пренаписва моята история. Лина има невероятна енергия, прекрасена, слънчева, силно я препоръчвам на всеки, който иска да преоткрие себе си! Тя е вълшебен терапевт, у нея се усеща и лекота и поток от енергия, и силата на водата и свеж ветрец от бъдещето, които ви водят напред по пътя на промяната.

  Miryana Chelashinova
  Lead Contract Sales Engineer

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!