Мария Ангелова

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Мария Ангелова

Мария Ангелова

Мария Ангелова е завършила магистър Маркетинг и Бизнес комуникация. Има дългогодишен опит като ИТ специалист и над 7 години опит в сферата на маркетинг и социални мрежи.

В момента Мария е част от екипа на Наталия Кобилкина, където отговаря за:

  • подбора на нови хора в екипа. Трудовият й стаж като Project manager и HR в телекомуникационни и технологични компании я е сблъскал с различни ситуации в подбора на персонал и управлението му. Мария обръща специално внимание на добре подготвената автобиография и мотивационно писмо за работа, тъй като това й показва доколко е подготвен кандидатът. Самата тя се е сблъсквала със ситуацията да няма трудов стаж за желаната от нея позиция, но да успее да убеди работодателя, че ще се справи и да получи позицията.
  •  развиване на социални мрежи и техническата поддръжка. Преминала през различни сектори на работа, днес тя е изграден специалист в поддръжката на сайтове, социални мрежи и бизнес комуникация. Работила е като организатор на събития, спортен инструктор и търговец. Има ясни познания как социалните мрежи могат да направят успешен един бизнес, независимо какъв точно е той.

Мария е активен спортист и практикува йога, SUPyoga, парапланеризъм, уиндсърф и пол денс. Обича предизвикателствата. За нея е важно да се надгражда и развива всеки ден както личностно, така и кариерно.