Мартина Драгиева

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Мартина Драгиева

Завършила съм психология в Мадрид и психотерапия в Лондон, също както и школата за ментори на Наталия Кобилкина. Експерт по работа с емоции, детски травми, проблемни връзки и любовни взаимоотношения. Психолингвист- специалност комуникация и език на тялото. Успешно съчетавам и комбинирам терапии като Гещалт, когнитивно-поведенческа терапия, констелации, психоанализа, и тн. Всичко това ще ви помогне да промените негативни мирогледи и мисли, да преборите вредните за вас чувства и емоции, и да преминете към най-важното: действия!  

 
Давайки личен пример, самата аз в последните месеци отслабнах с 10 кила благодарение на воля, постоянство, дисциплина и действиe. Фен на стоицизмът като философия, вярвам, че всеки трябва да е победител и не жертва: когато сме решени и не отлагаме, сме способни да постигнем всичко! Моята цел е да ви помогна да се сдобиете със здрав ум в здраво и красиво тяло. 

Работила съм в една от най-добрите организации по психично здраве в Лондон-Майнд. Там разбрах, че психологията е моето призвание и моята мисия. А именно да помагам на хората да подобрят качеството си на живот, да се справят с трудностите, страховете, битките си и да изберат живота! Всеки заслужава да живее пълноценно и да се чувства щастлив. Да виждам другите щастливи прави мен самата истински щастлива и важна за този свят, чувствам се нужна и обогатена! За мен няма по-ценно призвание на този свят от това да помогнеш на другите да разгърнат своя потенциал.  

В личен план съм щастливо обвързана и живея между София и Испания. По любов също така живях и в Нова Зеландия, където имах честта да се запозная с невероятни хора и да науча много за приликите и разликите между различни страни, култури, манталитети. Гордея се с това, че съм българка и с нашата борбеност и сила!