Милена Атанасова

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Милена Атанасова

България

“НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА НА ЗЕМЯТА , АКО   НЕ Е НАПИСАНО НА НЕБЕТО”        

Казвам се Милена Атанасова и съм астролог по призвание. От дете ме вълнуват небето, звездите, планетите и зодиите. Обожавах да чета Древногръцка Митология и вече знаех достатъчно за Боговете и Богините, които са свързани с принципите на планетите. По-късно това беше една солидна основа по Астрология. Открих Астрологията с раждането на моят син чрез съдбовно стечение на обстоятелствата. Започнах да изучавам тази божествена наука и се влюбих в нея. Тя ми дава отговори на всички мои “Защо” и ” Как” . Астрологията обяснява невидимите нишки, които ни водят ,оплитат и насочват в нашия житейски път. В нея намирам отговори и решения. Благодарна съм, че усвоих тази  наука и мога да съм в помощ на много хора, които търсят отговори за себе си и за живота. Когато обичаш нещо и го правиш със страст,нямат значение времето и безсънните нощи , които прекарах над книгите. Изучавала съм Астрология към филиала на Московската Академия по Астрология. След това продължих и затвърдих обучението си от лекции и семинари при наши именити астролози като Румен Колев и Филип Филипов ,при когото провеждам обучение по “Висша Астрология”.

     Способността си да усещам хората, чрез Астрологията  развих  в умението  да видя в дълбочина проблема и да го посоча по начин, който да бъде приет и осъзнат от човека. А осъзнаването на проблемите е първа стъпка към тяхното решаване.

   Изкарала съм при Наталия Кобилкина Гейша 1 ,2 и 3 и това беше един удивителен подарък, който направих за себе си, защото въпреки знанията си на астролог научих и осъзнах  много неща, които до тогава ми бяха убягвали .

     Това което обичам да казвам за себе е , че : Гледайки към звездите, се ровя в душите на хората ” . Това да помагам на хората да стигат до някаква част от себе си ,  и да се чувстват по- добре , ми носи неимоверно удовлетворение и ме кара да се усъвършенствам и надграждам себе си все повече и повече за да съм полезна.