Мирка Ганчева

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Мирка Ганчева

Аз съм Мирка.  

Майка на две деца, любима, учител, семеен консултант, женски коуч и мотиватор.  

Щастлива съм, че Бог ме е дарил с дарбата за душевен компас, с който усещам правилната насока за решаване на всяка проблемна ситуация. С призванието си помагам на хората, които се лутат в лабиринти от безперспективни избори и не виждат светлина в тунела.  

 Огромна част от спънките в живота са закодирани в съзнанието ни от ранна детска възраст. Самата аз преживях тежко развода на своите родители и понесох върху плещите си емоционалния товар от раздялата им. Бях объркана, бунтувах се и не вярвах, че съм достойна да получавам подаръци от съдбата. Обученията на Наталия ми помогнаха да пренаредя приоритетите си и да утоля жаждата за лекота на душата си. Да бъда треньор в нейната академия е призвание за мен, защото ми дава възможност да предам знанията си на други хора, нуждаещи се от помощ.  

 Опитът ми като учител допълнително разширява арсенала ми от възможности за подкрепа в отношенията родители – деца. От тази връзка зависи щастието в семейството и хармонията, без която нито една двойка не би могла да оцелее, въпреки наличието на силна любов.  

Тук съм, за да те науча как да влезеш в обувките на своите наследници, да разбереш тревогите им в образователната система и да усвоиш правилната комуникация с тях. 

 Моето верую и правило в работата е: „Даване на грижа според нуждата“.  

 Ще ти помогна да придобиеш увереност и вяра в себе си, дори когато смяташ, че си в безизходица. Сигурно се чудиш как? Преди се срамувах и много ми тежеше това, че в света, в който всеки се стреми да е идеален, аз не съм перфектна. Родена съм с физически недъг – недоразвита дясна ръка. Преодолях всички ограничения, които произлизаха от увреждането. Осъзнах, че тези граници са само в главата ми и мога да имам всичко! Знам как да се наслаждавам на себе си и да бъда пълноценна жена.  

 И ти можеш да постигнеш всичко, давам ти рамо, на което да се опреш. Изборът е твой!