НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

ИНТЕНЗИВНА АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ И МИСИЯ

Водещ: Наталия Кобилкина

Нашата цел е все повече хора да започнат да трансформират живота си по тази система, за да бъдат щастливи, сексуални, успешни и хармонични личности. Тъй като с времето желаещите да минат обучения в нашия център стават все повече, затова търсим нови треньори, които да бъдат част от нашия екип в София и останалите градове. За тази цел ние набираме група от само 30 души, които ще обучаваме. На най-добрите ще бъде предложена работа в нашия център в София и региони.

кОГА: 2-8 НОЕМВРИ 2020

КЪДЕ: СОФИЯ, ул. Димитър Хаджикоцев 91

Ние с удоволствие ще ви научим да усвоите професията - треньор. Имайте предвид, че за да бъдете успешни в тази сфера са необходими първо личностни качества - доброта, интелект, интуиция, чувство за хумор, харизма, талант да обичаш себе си и хората.

НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

Клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог, бизнес психолог, мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор.
АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ

Наталия основа собствена Академия за треньори и обучава хора как да станат успешни треньори по личностно развитие. След обучението голям процент от треньорите отварят собствени компании и помагат на много хора. Наталия е и писател и автор на няколко бестселъра. 

УЧАСТИЕ

Не допускаме в екипа си хора, които пушат и пият алкохол повече от 1 път на седмица!

ВАЖНО!

Вие трябва да обичате своите родители, половинката си и самите себе си.

СЕРТИФИКАТ

За да получите диплома от нашия център е задължително да преминете през всички модули и уебинари...

Не допускаме кандидат-треньори, които не са били на тренинги и лекции, защото там ние отработваме на личностно ниво различни проблеми и блокажи. Вие трябва да разбирате и да прилагате техниките на нашата школа в реалния си живот.

Да бъдеш треньор по личностно развитие е огромна отговорност и вие трябва да бъдете пример за другите, за да поискат да ви следват. Затова вие самите трябва да бъдете хармонични, красиви личности – и физически, и психически.

Защото ако имате вътрешни проблеми, всичко това ще ви попречи да бъдете неутрални и няма как да помагате на другите.

Преди да кандидатсвате за това обучение, помислете доколко вие наистина сте готови да СЛУЖИТЕ на другите, да бъдете любящи и приемащи не само на тренинга, но и в реалния си живот.

Доколко вие можете да бъдете пример за бъдещите си курсисти!

Трябва да преминете асистиране и провеждане на пробни безплатни семинари. В някои случаи ще бъде задължителна и лична терапия. Необходимо е да изпълнявате поставените домашни и да пишете отчети всяка седмица. Обучението е интензивно – това наистина е ангажимент! Този курс преди всичко е работа над личността на самия треньор и след това на професионалните навици и умения.

За да кандидатствате за Академия за Треньори, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните анкетата за участие. След като я прегледаме, ще получите имейл с одобрение и банкова сметка, по която да преведете капаро в размер на 500 лв.

Можете да КАНДИДАТСТВАТЕ  за “Академия за треньори” като попълните АНКЕТАТА.

Може да видите ПРОГРАМАТА НА АКАДЕМИЯТА.

ВАЖНО! Поради променящата се ситуация с КОВИД – 19, семинарът ще се състои само при сформирана група. При отмяна или промяна на датата, не носим отговорност за предварително закупени самолетни билети, транспортни разходи или други разходи.

Цени за ранно записване:
 
Базов пакет – 2000 лв. за ранно записване до 15.10. – Цена след 16.10 – 2500 лв
ВИП пакет – 3000 лв. за ранно записване до 15.10. – Цена след 16.10 – 3500 лв.

БАЗОВ ПАКЕТ

2500
2000
ЛВ
 • 7 дни обучение на живо
 • СЕРТИФИКАТ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

ВИП ПАКЕТ

3500
3000
ЛВ
 • 7 дни обучение на живо
 • Уебинари на стойност 300лв.
 • 2 консултации с Наталия по 50 мин (в рамките на Академията с предварителен час)
 • Възможност за един безплатен уебинар пред нашата аудитория
 • СЕРТИФИКАТ
изгодно

За да кандидатствате за Академия за Треньори, задължително трябва да попълните анкетата за участие. След това ще получите имейл с одобрение и банкова сметка, по която да преведете капаро от 500 лв. Поради променящата се ситуация с КОВИД – 19, семинарът ще се състои само при сформирана група от 20 до 30 човека. При отмяна или промяна на датата, не носим отговорност за предварително закупени самолетни билети, транспортни разходи или други разходи.При отмяна или промяна на датата, не носим отговорност за предварително закупени самолетни билети, транспортни разходи или други разходи.

Отзиви на клиенти
От 7 години се обучавам личностно и професионално с Български и Украински ментори, преминала безброй семинари. Но няма друго такова трансформиращо място като Академията за треньори на Наталия! Тя дава целия си опит, не пести знания и умения, тя дава 100% от себе си!
Скъпа, Наталия, Благодаря от цялото си сърце за прекрасната Академия за треньори! На първо място изчистих своите травми! Сега гордо заявявам, че намерих мисията в живота си! А откакто отворих сърцето си намерих и любовта на живота си!

Контакти

КЪДЕ:

гр. София, 

кв. “Лозенец”, ул. “Димитър Хаджикоцев” 91, бл.16, партер

За информация:

София Иванова

Тел: +359 894 361 191

Email : clients@natalia.bg

КОГА:

02 – 08 ноември 2020г

от 10:00 до 18:00ч