НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

☏ София Иванова | тел.: 0894 361 191 |  clients@natalia.bg

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ

АЗ ЗАСЛУЖАВАМ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ

20 АПРИЛ - 10 МАЙ

до -70%

Дни
Часове
Минути
Секунди

Създайте своя собствена реалност на щастие, вътрешен мир, любов, хармония и благоденствие!

За вашия нов щастлив живот, сме ви приготвили до -70% намаление на ТОП уебинари, онлайн курсове и маратони, разделени на пет категории:

Аз заслужавам Любов

Промоция - любов

Как да привлeчем половинката на нашите мечти

Подходящ за жени и мъже, които са необвързани и отворени към другия пол, или които вече имат отношения, но искат да научат повече за психологията на другия пол. Ще ви науча как да намерите правилния партньор!

Как да пуснем бившите или да спрем да повтаряме същите модели

Как да пуснем бившите или да спрем да повтаряме същите модели

Подходящ за двата пола. Искаш ли да се отървеш от безкрайните спомени? Да поемеш дълбоко въздух и да усетиш лекота и радост от днешния ден?

Как да задържим качествен партньор?

Как да задържим качествен партньор?

Ще направим правилната настройка вътре в теб, ще уравновесим мислите, чувствата и действията. Ще правим дълбоки медитации, ще отваряме любовта към себе си и ще повярваме в нашата ценност.

От добро момиче в супер жена

От добро момиче в супер жена

Това е курс за вътрешната зрялост на жените, които искат наистина да се свържат със своята идентичност и от тази позиция да изграждат отношенията си с другите хора. Ключови точки на психическа зрялост.

Забрани на подсъзнанието. Лекуване на травми

Лекуване на детски травми…лекуване на женската енергия

Лекуване на детски травми…лекуване на женската енергия

Разработих система за лекуване на женската енергия. Като терапевт давам практики и знания за лекуване на детски травми и вътрешен баланс.

Щастлива майка - щастливо дете

За майки: Щастлива майка - щастливо дете

Това е терапевтичен семинар за освобождение от старите модели и предразсъдъци. Научи как да бъдеш щастлива майка и да се наслаждаваш на майчинството!

Как да излезем от зависимостите?

Как да излезем от зависимостите?

Зависимите хора винаги искат това, което нямат, а щом го получат, го забравят. И искат пак това, което нямат. Ще разберем кои са дълбоките причини на зависимостите и откъде започва всичко.

6 Лечебни трансформиращи медитации

Медитациите позволяват да работите директно с подсъзнанието. Те са записани на специална вибрация и позволяват лесно да влезете в алфа-ритъм.

Моята Нова реалност Маратони

21 Дни до Мечтата

21 Дни до Мечтата

Тази програма ще ви вкара в едно особенно състояние на лекота и радост, на вяра в чудеса и просто ще ви напълни с енергия на 100%! Принципи и правила, по които работи Вселената и как да формулираш желанието си.

Синергия

Маратон: Синергия

Cинергията между нашите чакри помага да сме здрави. Синергията в двойката води до успешен брак. Синергията между душата и разума води до постигане на личната мисия. Как да отключим и изградим тази синергия в живота си?

СЪРДЕЧЕН МАРАТОН

Сърдечен маратон

Как да открием нашето сърце? Терапевтичен маратон за лекуване на дълбоки травми. Маратонът цели да ни помогне да срещнем и намерим себе си, както и да преминем към новата вибрация на четвъртото измерение!

Живот на високи вибрации

Маратонът е подходящ за хора, при които нищо не се случва и искат нещо ново и различно. Ще използваме практики от НЛП, арт-терапия, констелации, трансформиращи медитации.

Отключи удоволствието в теб

Горещият секс курс с Наталия

Горещият секс курс с Наталия

Приятели, събрах всички Ваши въпроси за СЕКС на едно място и реших да Ви дам практики и техники за темите, които най-много Ви вълнуват! Обещавам, че ще Ви е много полезно и освен това супер горещо!

7 техники за побъркващ секс

7 техники за побъркващ секс

За двата пола! Има конкретни знания и практики, които могат да направят секса уникален. Събрах 7-те най-важни техники, които ще променят качеството на вашия сексуален живот.

Коварна съблазнителка

Коварна съблазнителка

Как да съблазняваш своя партньор? Как да усетиш вътрешна сила като жена? Как да го побъркаш в секса? Как да правим орална любов като професионалистки, за да ни запомни той?

Сексуална терапия

Сексуална терапия

Ще отключваме блокажи, свързани с твоята сексуалност. Ще освобождаваме твоите сексуални центрове. Ще изчистим мозъка ти от ограничаващите вярвания и страхове, свързани със секса. Бонус тантра упражнения.

Енергия на парите. Привличане на успех

Безгранично Изобилие

Безгранично Изобилие

Включва 6 видеа с техники, които ще ви направят магнит за всичко онова, за което мечтаете – парите, успеха, щастието, нужната сила на духа и мотивация, за да постигнете дори и най-смелите си мечти.

Продажби на 100%

Продажби на 100%

Това е тренинг за хората, които знаят, че имат талант и покритие, но просто не умеят да го покажат по привлекателен начин и затова този талант остава незабелязан, което е престъпление. Подходящ за двата пола.

Ритуал за пари "5-те сили"

Ритуал за пари "5-те сили"

Това е един от най-мощните древни ритуали на великите магьосници за привличане на пари и събуждане на сетивата, а както знаем най-сигурният начин да комуникираме с Вселената е чрез сетивата ни.

Жената на 21 век! Преход на ново ниво

Жената на 21 век! Преход на ново ниво

Наталия Кобилкина и Лариса Ренар ще разкрият тайната на своя успех! На този семинар ще преобрърнем вашите ценности и стари вярвания и ще надградим новото Аз.

5 техники за изобилни семейства

Този уебинар е за всички жени, които искат да имат дълбоки отношения и да бъдат част от развитието на любимия си. Мъжете също много оценяват, когато знаят, че точно тази жена му помага да стане богат и успешен.

Моята нова реалност

Моята нова реалност

Квантова психология позволява да вземеш хеликоптер, да се качиш над гората и да видиш изхода. Понякога трябва да поемеш отговорност за живота си и да започнеш да действаш. Този уебинар ще ти донесе нови осъзнавания и мотивация за промяна.

Как да имаме успешна кариера и щастливо семейство?

Как да имаме успешна кариера и щастливо семейство?

Тайните на успешните жени. Защо качества, които помагат в кариерата, пречат в личните отношения? Как да имаш енергия и за двете? Как да намерим баланс?

Стани победител

Стани победител

Забелязвате ли, че едни хора се наслаждават на живота си? Имат прекрасните семейства, строят империи, обикалят света, имат много приятели и хората ги обичат – ние ги наричаме Победители. Този курс е пътят към това да се превърнеш в победител.

Contact

За Информация:

София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg