НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Лечебни трансформиращи медитации

Онлайн курс: Лечебни трансформиращи медитации

Оценка: 5.00 / 5

Медитациите позволяват да работите директно с Вашето подсъзнание, което е най-мощният и най-бързият инструмент за промяна!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Приятели, на моя рожден ден реших да създам тези медитации, които ще трансформират всеки един от Вас.

Те са записани на специална вибрация и позволяват лесно да влезете в алфа-ритъм и да влияете на Вашето подсъзнание.

 


Медитации

⇒ Медитация Как да обичаш себе си – от любов към себе си започва всичко и може да имате различни чувства и емоции по време на тази медитация. Просто позволете чудото да се случи с Вас! Слушайте я легнали и дишайте през устата. Наблюдавайте да не спира дишането.

⇒ Медитация Как да отвориш своето сърце – това е медитация за лекуване на травми и болки, свързани с нашите чувства и емоции. Препорчъвам да прегърнете възглавница по време на тази медитация и да сложите детската си снимка на 4-5 годинки. Вътрешното Ви дете има нужда от Вашата любов и доверие.

⇒ Медитация за пари – изобилието е вибрация. Ако ти се настроиш правилно, винаги ще привличаш пари във всички области в живота си и ще се чувстваш силен и уверен, дори в нестабилните времена. Тази медитация правете седнали с ръце сложени на слънчевия сплит.

⇒ Медитация за рода – това е мощна практика за връзка с Вашите предци. Зад нас стоят мощни хора, които са живяли, за да ни има нас. Как обаче да се свържем с този ресурс и да почувстваме принадлежност към рода си? Медитацията много помага да получите благословия за здраве, щастливо семейство и уверенност.

⇒ Медитация за сексуална енергия – всички ние сме родени от любов между нашите родители. Сексуалната енергия дава енергия на творчество, на привличане на нашата половинка. Сексуалните хора притежават харизма и лесно влияят на другите. Тази медитация също ще е полезна, ако имате проблемен цикъл или женски проблеми.

⇒ Бонус – Медитация за забременяване! Тази медитация е вълшебна за всички тези, които искат да поканят нова душа в живота си! Може да я направите, за да забременеете с нови проекти и идеи.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Хубаво е да ги слушате в рамките на 21 дни, за да получите лечебен ефект в най-важните сфери от живота си.

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
  • 6 медитации – 1 час и 10 мин

99лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Лечебни трансформиращи медитации”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!