Онлайн запис

Онлайн курс: Лечебни трансформиращи медитации

Приятели, на моя рожден ден реших да създам тези медитации, които ще трансформират всеки един от Вас.

Те са записани на специална вибрация и позволяват лесно да влезете в алфа-ритъм и да влияете на Вашето подсъзнание.

 

Водещ: >
Купи

Медитациите позволяват да работите директно с Вашето подсъзнание, което е най-мощният и най-бързият инструмент за промяна!

1. Медитация Как да обичаш себе си - от любов към себе си започва всичко и може да имате различни чувства и емоции по време на тази медитация. Просто позволете чудото да се случи с Вас! Слушайте я легнали и дишайте през устата. Наблюдавайте да не спира дишането.

2. Медитация Как да отвориш своето сърце - това е медитация за лекуване на травми и болки, свързани с нашите чувства и емоции. Препорчъвам да прегърнете възглавница по време на тази медитация и да сложите детската си снимка на 4-5 годинки. Вътрешното Ви дете има нужда от Вашата любов и доверие.

3. Медитация за пари - изобилието е вибрация. Ако ти се настроиш правилно, винаги ще привличаш пари във всички области в живота си и ще се чувстваш силен и уверен, дори в нестабилните времена. Тази медитация правете седнали с ръце сложени на слънчевия сплит.

4. Медитация за рода - това е мощна практика за връзка с Вашите предци. Зад нас стоят мощни хора, които са живяли, за да ни има нас. Как обаче да се свържем с този ресурс и да почувстваме принадлежност към рода си? Медитацията много помага да получите благословия за здраве, щастливо семейство и уверенност.

5. Медитация за сексуална енергия - всички ние сме родени от любов между нашите родители. Сексуалната енергия дава енергия на творчество, на привличане на нашата половинка. Сексуалните хора притежават харизма и лесно влияят на другите. Тази медитация също ще е полезна, ако имате проблемен цикъл или женски проблеми.

6. Бонус - Медитация за забременяване! Тази медитация е вълшебна за всички тези, които искат да поканят нова душа в живота си! Може да я направите, за да забременеете с нови проекти и идеи.

Споделяне

Хубаво е да ги слушате в рамките на 21 дни, за да получите лечебен ефект в най-важните сфери от живота си.

Цена: 99лв.

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне