6 признака как да разпознаеш достойния мъжРазделите, неуспешните връзки и бракове се дължат основно на едно нещо – не умеем да преценяваме отсрещния човек и дали той е подходящ за нас. Как, мили мои дами, да разберете дали се срещате с достоен мъж?

Ето 6 признака:

 1. Достойният мъж търси в жената нещо повече от външния вид.
  Какви комплименти ви прави той? Само с тялото и външния вид ли са свързани те? Говори ви основно мръсотии? Ако да, това означава, че неговият фокус е върху „опаковката“ и най-вероятно не гледа на вас сериозно, а иска само секс. Достойният мъж ще оцени вашата личност, доброта и интелигентност и ще ви го каже.
 2. Достойният мъж иска до себе си жена с цели.
  Достойният мъж има свои цели и мечти и ще иска да бъде с жена, която също има такива. Той никога няма да се почувства уплашен или застрашен от жена, която знае какво иска и се опитва да го постигне. Напротив, търси равнопоставен партньор. Затова внимавайте с мъжете, които се опитват да ви попречат да преследвате мечтите си.
 3. Достойният мъж уважава.
  Много можеш да разбереш за човек, ако го видиш как се отнася с по-слабите от него – с деца, жени и дори с животни. Достойният мъж ще се отнася към вас с уважението, което заслужавате, никога няма да ви принуждава да правите нещо, което ви е неудобно, и никога няма да се отнася зле с вас.
 4. Достойният мъж иска да направи жената до себе си щастлива.
  Мъжете, които са незрели и все още „момченца“, търсят само секс и забавление от жените. Достойният мъж ще направи всичко необходимо, за да ви направи щастливи, както в спалнята, така и извън нея. Вашето щастие е неговата награда.
 5. Достойният мъж има свои интереси.
  Жената е приоритет в живота му, но той има и други интереси, извън връзката – приятели, хобита, стремежи. Ако, напротив, мъжът се „лепва“ за вас и започне да организира живота си спрямо вас, то това е червен флаг и трябва да внимавате.
 6. Достойният мъж има доверие в половинката си.
  Достойният мъж ще ви вяра – или поне докато не предадете доверието му. Той няма да бъде параноичен и да нахлува в личния ви живот, за да се увери, че не правите нищо лошо (да ви проверява телефона ви, постоянно да иска да знае къде сте и с кого и т.н.) Подобно поведение само показва несигурност в мъжа.

Дами, време е да се научите какво е нормално поведение от мъжете и какво не, както и да разпознавате сигналите! За да намерите своето щастие в любовта, първо трябва да разберете какъв е достойният мъж и каква жена търси той. Ти такава жена ли си? А как да станеш?

Тези, които искат да научат, ви каня в Ексклузивен Онлайн Маратон „ДОСТОЙНИЯТ МЪЖ избира ДОСТОЙНА ЖЕНА“! Провеждам го за първи път и ви обещавам, че след него ще имате съвсем различен подход към мъжете и връзките: Научете повече ТУК>

Споделяне