Help! Аз обичам женен мъж!Тя беше любовница, красива, умна и сексуална, но постоянно се озова в ролята на любовница. Тя сменяше мъже, както разбираше, че той е женен с голяма мъка приключваше една връзка и след време пак се влюбваше и много скоро разбираше, че и този е женен.

Защо ми е това?, – каза ми тя на една консултация. Много искам да имам истинско семейство и да съм щастлива жена. Обаче все попадам на женени мъже, къде ми е проблемът?

Когато ние привличаме женени мъже винаги трябва да погледнем първо към родителското семейство. Ако между нашите родители има изневери (дори, ако вие не знаете за това, семейното поле го пази), детето в 99% ще има един или няколко от следните модели:

  • ще излизате с женени мъже
  • вие ще изневерявате на вашия мъж
  • вашия мъж ще изневерява на вас

Изневеря така или иначе се витае в нашето поле и ние пак и пак се озоваваме в това поле на лъжи и изневери.

Как да спрем това?

Първо, прости на родител, който е изневерявал и кажи на него: ти имаш право да правиш своите избори, и те са само твоите избори.

Второ, уважавай другия родител, който страдаше. Често в тази позиция ние почваме на съжаляваме другата страна и не искаме да сме като тях, и на ниво подсъзнание ние казваме: съпруга е тази която страда, а любовница истински обичана и желана и мозъка ти почва да се самозалъгва и иска да бъде любовница, а не съпруга.

Следващата причина за влюбване в женени мъже – когато мозъкът ни асоциира обвързването с нещо много болезнено и неприятно и ние просто отвътре не искаме крайното обвързване.

Задай си въпрос: аз живея всеки ден с моя мъж… и ако това още не се в случило с мен – къде е проблемът? Защо така се чувствам? Какво ми пречи?

Точно това което ще излезне е ограничаващо вярване. В семинара «гейши или щастлива жена» ние много работим точно с това – да изровим това ограничение и страх от теб. Хубавата новина, че в момента в който ще го изровиш и ще го хванеш – можеш коренно да промениш живота си. Което не означава, че дори ако осъзнаеш всчико, че раздялата с женен мъж ще стане лесно. Това е трудно и това е болезнено и ако някой ти каже, че е лесно – той те лъже. Само човек, който е обичал може да разбере какво е да се разделиш с човека, който обичаш с цялото си сърце и душа само правяйки тези действия от ниво глава и ум. Това е ад. Но ако ти си готова да преминеш през него, тогава бъди готова към следващия въпрос.

Задай си един въпрос, който лично на мен ми помага.

Дали това е моят стандарт да бъда с женен мъж?

Ако избираш за себе си наистина най-доброто и ако ти обичаш себе си – дали това избираш? Бъди силна и бъди честна и любяща към себе си в този момент.  Избери наистина правилния и честния отговор за себе си.

И ако отговорът ти е: не! Не искам да съм любовница.

И ако ти наистина искаш семейство първо заяви това на този мъж: това не е моят станадарт, да бъда любовница, искам брак, статус и деца. И ако той не направил избор в твоята полза в рамки на първата година, след това шансът е доста малък. И ако той не е готов към промяна, тогава тръгвай. Тръгвай с високо вдигната глава, тръгвай с достойнство и болка в сърцето, тръгвай със спомени и уважение към него и връзката ви. Тръгвай с надежда и мечти, че го правиш в името на нещо, в което наистина вярваш. И тогава дай си право да ревеш, да се напиеш, да викаш, да правиш терапии, да смениш работа, да смениш прическа, да направиш секс с нов партньор. Да, ти трябва да се излекуваш.

Обаче, ако отговърът ти е: да, честно казано, в момента се чувствам добре в ролята на любовница – тогава просто изживей това, което трябва да изживееш. Но винаги се оставай много уважителна към съпругата му, помни, че тя е пред теб и ти си втората. Ако ще я уважаваш и ще я цениш – вашата връзка може да съществува много години, понякога и цял живот. И понякога и съпругата от това е щастлива (че не и се налага да прави секс постоянно). Само помни едно важно правило, ако си любовница – за теб най-безопасната ситуация е докато той е женен! И ако жена разбере за теб и ще го изгони и ти ще станеш новата му съпруга, но не по негов избор, а по избор на съпругата му – тогава ти си в опасност. Защото мъж, който е свикнал да има две жени – пак ще има две и в момента в който ти ще се превърнеш от любовница в съпруга, внимавай. Защото много вероятно, че той ще има нужда от новата любовница.

Моделите трудно се променят, особенно ако не са осъзнати. Всяка двойка е индивидуална и трябва да видиш какво работи точно за теб.

Ако искаш за научиш повече винаги можеш да се обърнеш към HappyWoman Academy.

Ние сме с теб в твоята истина.

Споделяне