Признаци за изневяра и как да реагираме правилно на нея?Скоро говорих с една позната и тя ми попита: Наталия, има ли специални техники да разбера, че той ми изневерява и не съм единствената? Разбира се, че има. Обаче нека да го разглеждаме чрез призма за двете страни когато сте още не живеете заедно и той има няколко паралелни връки и ако сте женени и той си хванал любовница.

Първи вариант – вие сте в отношения, в които не живеете заедно:

Много вероятно e, той да има паралелни отношения:

–       ако често не може да вдигне телефона и връща обаждането след доста време

–       той не оставя своя телефона без контрол и не ви позволява да  четете съобщения в него

–       често без причина изчезва и се появява също неочакваното

–       не инвестира много неща във връзката

–       не говори за брак и деца и не прави стъпки в тази посока

–       намирате някакви женски неща в колата му или къщата му (ако той ви води там)

–       не ви запознава със своите родители, приятели

–       виждате, че често думите му не отговарят на действията му, но затваряте очи на това

Втория вариант – ако вие живеете заедно, как да разберем, че той си е хванал любовница

–       той рязко започва да ви критикува (обикновено, това е първият критерий от своето чувство на вина той се чувства зле и иска да обвини вас за да се чувства по-добре)

–       той избягва да спи с вас и се примества на дивана в хола (намира често оправдание – дете, телевизор, интернет и т.н)

–       той се прибира все по-късно след работа и все е изморен и не иска да говори, често дори не е гладен

–       той става много затворен и не допуска емоционална близост

–       той не иска да прави секс и избягва всякаква физическа близост

–       той решава че иска да отслабне и да си влезне във формата – започва фитнес, новите видове на спорт,  могат да се появят екстремни хобита – мотор, дайвинг

–       той казва, че се чувства разочарован от живота и че иска нещо ново и че цял живот той се е посветил на теб и сега иска да поживее за себе си

–       при него стават чести командировки и пътувания

–       той крие своят телефон и не показва съобщения

–       понякога точно когато те изневеряват – те стават супер ревниви защото мислят, че жената е същата като него

–       често от него мирише на женския парфюм или има следи от пудра или червило

Какво да правим в тези случаи:

Първо дишай – стрес и страх няма да помогнат в момента, поне става ясна причината защо той е толкова студен.

Второ, време да разбереш – къде ти самата си изневерила на себе си. Къде си знаела, че нещата не са ок, но въпреки всичко ти си правила на ударена и не повдигна темата.

Трето, любовница това е винаги повод към развитие и работа по себе си. Виж в каква сфера ти си забравила себе си и партньора си, как си оставила празно място за новата жена, къде ти не умееш да получаваш от партньора и затова другата жена го прави.

Често точно изневяра ще ти накара корено да се промениш и да постигнеш огромни успехи в брака си.

Ако си в отношения, но без да живеете заедно  един месец трябвя да бъдеш идеалната жена – мила, приемаща, сексуална и после когато той ще види колко прекрасно може да бъде – направи един честен разговор с него и сложи ясни условия и стандарти:

Например, искам да се запознаем с твоите и моите родители, искам да живеем заедно, искам да се оженим и ако това не се случи до 3 месеца (ти избираш срок) предпочитам да се разделим и наистина спазваш своите обещания. Често провеждам семинари за граници и училище за кучки и точно на тези неща уча жените.

Ако партньор  не готов да спазва вашите стандарти – тръгвайте, връзката е обречена на провал и нямате нужда да губите повече време в нея.

Ако това е мъж с който живеете заедно първо работети по себе си.

Намерете своята мисия и интересна работа. Развайте се в нея, усети вкус на успеха и че хората те харесват.

  • Влез в хубава форма и промени визията и – фитнес, танци, йога – нещо, което те зарежда. Смени стил, прическа, нови рокли и парфюми – време е за промяна.
  • Флиртувай – почувствай, че си още желана и красива – това помога да премахнеш чувство на страх и отчаяние, че моят партньор е последният шанс в живота ми.
  • Отиди на почивка по женски – усети колко е прекрасен живота и че можеш да бъдеш щастлива и без този мъж. Твоята задача е максимално да се заредиш с енергия в този етап. И чак когато си чувстваш в цялата си енергия – отиваш при мъжа си и слагаш пак ясни и точни стандарти.

Например, не съм готова да продължавам този брак ако ти ще спиш на дивана и няма да правиш секс с мен. Не съм съгласна ти да ходиш по командировки в събота и неделя. Искам да купим по-голямо жилище и да имаме още едно дете и т.н.

Ако той категорично не иска да прави промени – дойде моментът да се разделите и няма смисъл да продължавате тази агония. Ако той все пак ви обича и след вашата трансформация иска да сте заедно – той ще зареже другата жена и връзката ви ще отиде на съвсем друго високо ниво.

В заключение искам да кажа, не се страхувайте да загубите своя партньор – може да ги имате доста през живота. Страхувайте се да загубите себе си – вие имате само една себе си и се пазете.

Повече за нещата които правим в Академия щастлива жена може да научите на www.natalia.bg

Споделяне