Той иска само секс от мен или как да докараме мъжа до брак!Пред мен стоеше красива жена на 40 години с прекрасно направени гръди, уста и още доста корекции по лице, които бяха не явни, но забележими. Силният и мирис на парфюм напълни цялата ми стая. Тонът беше изискващ и едновремено молещия: той иска само секс…. А аз вече искам брак и деца, не мога да разбере къде греша? И как да докарам мъжете до брак? Защо при цялата ми красота и визия те не искат да се женят за мен?

Гледайки на тази жена чудех се как да започна. Обичам да съм честна с моите клиенти и вярвам, че точно за това те идват при мен. Но за всеки случай попитах: позволявате ли ми да съм честна и откровена с вас?

Тя ми погледна учудено и леко уплашено, но смело каза: да, затова съм тук.

Имам първия въпрос към вас: защо направихте всички тези корекции по тялото и лицето си? Защо не можете да приемате своята визия такава каквато е тя?

Тя ми погледна учудена и отговори с думите, които ми накараха да се замисля как да продължа. Тя каза: нищо не съм правила. Това всичко е моето.

Аз промолчах. Разбрах, че няма да е толкова лесно. Тя е свикнала да лъже себе си, другите и дори своя терапевт. Това е модел вече на поведение.

Почувствах как и двете сме се напрегнали. Аз от нейната откровена лъжа, а а тя от това, че разбира, че аз разбирам истината, но предпочитам да не задълбавам там.

Имам втория въпрос към вас: за какво ви е мъж?

Тя каза: Наталия, аз съм на 40 години! Искам мъж и деца, не е ли нормално желание? Видях, как тя започна да нервничи вече. И просто разбирах с цялата си същност как се чувстват мъжете до тази жена. И казах честно: ако вие общувате с мъжете по същия начин – няма как някой да поиска да живее с вас. При цялата тази красота и идеално направено тяло – мъжете искат да се чувстват отпуснати, обичани и желани от жената до себе си. Мъжете са живи същества и те не искат да се чувстват използвани.

Обаче как вие можете да им дадете любов, ако вие не обичате дори самата себе си?

И казах, нека да ви кажа само 5 неща, които знам от мъже и вие ще помислите колко от тях вие имате:

1.     Мъжет иска да се чувства с жена – себе си. Той иска да може да говори каквото иска, да спи до обяд в неделя, да споделя своите чувства и притеснения, да бъде див в секса. Но всичко това е възможно само когато жената е отпусната и може да бъде себе си с него и тогава нейната отпуснатост и лекота провокира и в него чувството, че аз съм у дом.

2.     Мъжет искат да има мотивация да прави подвизи. Ние жените се влюбваме в мъжете за тяхните подвизи – и малки и големи. Да ни закарат на почивка, да изхвърли боклука, да се погрижи за детето. Колкото повече подвизи – толкова повече почваме да го обичаме. Мъжете ни обичат за това, че ние го мотивираме и благодарим и показваме, че истински се наслаждаваме на всичко това, което той прави за нас. И тук изисква много смирение и любов към него.

3.     Мъжете оценяват жени, които оценяват себе си. Мъж винаги усеща към каква жена как да подходи. И важно да работиш върху това да се научиш да си цениш и с това ние ще работим в онлайн курс «щастлива жена»

4.     Мъжете искат горещ секс – но не само ти да си гореща сама по себе си. Той иска да вижда, че точно той ти прави огнена и желана. И затова «сексология» ще ти отвори корено нова представа за сексуалналноста ти и как да провокираш своя мъж.

5.     Мъжете искат да видят, че си грижиш за него, можеш да се грижиш за къща, за децата, имаш добро семейство и приятели и затова важно да отработиш всички проблеми с родители. С това ние пак ще работим в Гейши-1

Тя ми погледна и каза, май само в секса ми бива и то и без него ми е много хубаво и понякога той се чувства излишен. Аз постоянно му показвам, как мога да се справя сама с всичко. Не умея да моля и да чакам. Нямам време за готвене и никога не го запознавам с моето семейство.

Очакваше ни дълго пътуване към самата нея. Обаче дори тези осъзнавания бяха огромна първа крачка към семейното щастие.

А ти готова ли си да работиш върху себе си или очакваш, че щастието трябва да се случи само?

За тези, които спират да чакат и почват да работят – добре дошли на Гейши-1 и Сексология как да се пробудиш за любовта

Направи твоята трансформация!

Споделяне