НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Знаете ли дали сте родени под щастлива звезда?!?

Хороскоп: Родени под щастлива звезда

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Чувствате ли се късметлии? Или напротив, имате усещането, че носите товар на гърба си и всичко ви се получава по трудния начин с много усилия?

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Всички сме чували хората да казват “Той е роден с късмет. Роден е под щастлива звезда”. И наистина хората родени с късмет усещат това от най-рано детство, те имат една лекота с която се движат през живота. Това не означава, че те не полагат усилия за нещата, които искат да постигнат, просто имат повече вяра в успеха и повече вяра в живота като цяло. Рядко падат духом, но дори и да претърпят неуспех те са толкова заредени с оптимизъм, че бързо възвръщат своя ентусиазъм и радост от живота.


Как в хороскопа е отразено това къде и доколко е нашият късмет?

ЮПИТЕР е планетата на КЪСМЕТА, на оптимизма, на разширението и изобилието. В Астрологията се нарича ГОЛЕМИЯ БЛАГОДЕТЕЛ. Когато Юпитер е в съвпад с нашето Слънце можем да разчитаме, че сме родени с голям късмет в живота. В зависимост къде и как е разположен този съвпад в хороскопа, в кой дом, в кой знак е и какви аспекти прави с останалите планети можем да разберем в коя житейска сфера можем да разчитаме на лекота и лесно случване на нещата.


Друг показател за късмет в живота е съвпада на ЮПИТЕР и ВЕНЕРА. Тези хора също са надарени с щастие и изобилие тъй като Венера е планетата на Любовта, красотата, парите и в Астрологията е наречена МАЛКИЯ БЛАГОДЕТЕЛ. Съвпада на тези две благотворни планети е показател за много добър късмет в живота.

Съвпада като аспект е най-силният, но другите положителни аспекти като тригона и секстила също действат достатъчно положително в живота.

Има още показатели къде можем да намерим късмета и щастието в нашия хороскоп и това са ТОЧКАТА НА ЩАСТИЕТО -Парас Фортуна, както и Селена -точката на добрата карма, И в зависимост къде се намират в хороскопа, можем да разчитаме на късмет и добро случване в тази житейска сфера.


За кого е подхояща тази консултация:

Този хороскоп е подходящ за тези, които искат да разберат къде в живота имат зелена светлина и в коя житейска сфера могат да използват своя добър късмет.

Има хора, които въпреки даровете с които ги е надарила Вселената, живеят с едно недоволство и наистина не виждат привилегиите с които са родени.

Когато разберат, че наистина са надарени с голям късмет в живота, биха променили негативната си нагласа и биха били по-благодарни и оценящи добрите възможности с които са родени.


Какво ще научите от консултацията?

Ще научите дали сте родени под щастлива звезда и това ще ви даде по-голяма увереност и разбиране на живота. И къде имате най-голяма лекота и късмет от който може да се възползвате.

А ако наистина изпитвате трудности, не ви върви, постигате целите си с големи усилия, тогава пък може да сте родени с предизвикателни аспекти на Сатурн към вашето Слънце или пък Юпитер е в знаците Дева или Козирог и трябва наистина много да се трудите за да постигнете целите си.

Но нищо не е случайно! Най-вероятно това са уроците, които вашата душа е избрала в тази инкарнация, а именно да се учи на дисциплина и отговорност.


Кой е треньорът?

Милена Атанасова

"НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА НА ЗЕМЯТА , АКО   НЕ Е НАПИСАНО НА НЕБЕТО"         Казвам се Милена Атанасова и съм астролог по призвание. От дете ме вълнуват небето, звездите, планетите и зодиите. Обожавах да чета Древногръцка Митология и вече знаех достатъчно за Боговете и Богините, които са свързани с принципите на планетите. По-късно това беше една солидна основа по Астрология. Открих Астрологията с раждането на моят син чрез съдбовно стечение на обстоятелствата. Започнах да изучавам тази божествена наука и се влюбих в нея. Тя ми дава…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

♥ Необходимо е да подготвите: дата на раждане, точен час и местоположение на раждане.

69лв.

Онлайн

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хороскоп: Родени под щастлива звезда”

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!