НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да посрещнем с класа гости у дома?

Оценка: 5.00 / 5

Чрез елегантността на изкуството да се храним, се наслаждаваме на всеки момент заедно.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Впуснете се в трансформиращо пътешествие с нашия уебинар, разкриващ тайните на празничния дамски чар. В тази програма ще изгладите всяка нешлифована страна по себе си, ще подобрите празничната си визия и ще усъвършенствате поведението си, за да бъдете олицетворение на изяществото. Открийте ключовите аспекти, които Ви водят към изискано празнично поведение – от начина, по който се представяте, до красноречието на вашите думи.


Овладейте изкуството на етикета за хранене

за да оставите трайно впечатление в клиенти, в противоположния пол и във Вашите близки с тези прости, но ефективни съвети и трикове за жени. Етикетът Ви на хранене е отражение на вашата личност!

В днешния свят е от изключителна важност да умеете да се храните с правилните прибори и да разбирате тънкостите на поведението на масата. Така ще сте уверени, че се справяте с грация и спокойствие на социалните сбирки по празниците.

Позволете ни да Ви превърнем в една наистина очарователна и изпипана Ваша версия както за празничния сезон, така и занапред в живота.


За какво ще говорим?

⇒ Психологията зад това да бъдете елегантни, мили и изискани.

⇒ Как да бъдете зашеметяваща и грациозна дама, дори ако едва сега започвате да се учите.

⇒ Умее ли всяка жена да бъде елегантна и изтънчена?

⇒ Защо маниерите са толкова важни в днешния свят?

⇒ Как Ви възприемат другите според маниерите?


⇒ Как да накарате всички врати да се отварят пред Вас – в буквален и преносен смисъл?

⇒ Какъв е ключът към овладяването на ефективна комуникация в атмосферата на празнична трапеза?

⇒ Изкуството да излъчваш харизма и какво въздействие има тя върху отношенията с околните.

⇒ Може ли всеки да овладее изкуството да бъде завладяващ събеседник и защо това има значение в изграждането на трайни връзки?


Какво ще научите?

Впускайки се в това пътешествие, Вие ще навлезете в множеството детайли на етикета за хранене, ще овладеете изкуството да подреждате маса с прецизност и да седите грациозно. Открийте нюансите на етикета за настаняване на групи и разграничението между американския и континенталния стил на хранене. Изучете финеса на използването на сребърни прибори и салфетки и разгадайте тайните на увлекателния разговор на маса. Навигирайте в социалните тънкости как дискретно да дадете сигнал на сервитьора и научете правилния начин да се насладите на супата. Добийте представа как да се справяте с проблемни храни, алергии и лични предпочитания и безпроблемно да заявявате допълнителни продукти на масата. Разкрийте етикета на подаването на храна, консумирането на хляб и приличното използване на мобилния телефон на масата. Разгледайте изтънчените ритуали на пиене, уловете кога и как да станете грациозно от масата и прегърнете изкуството на вдигане на тост и уреждане на сметката.


По време на уебинара..

Ще се потопим дълбоко във всички аспекти на обноските, етикета и елегантността. Не само ще говорим за тях теоретично, но и ще използваме различни примери, за да илюстрираме това ново знание и да ви помогнем да го усвоите по-ефективно.

Не можете да сгрешите като се присъедините към този уебинар! Обноските и етикетът са необходими във всички аспекти на съвременния живот, включително в кариерата, на пазара на срещите и, разбира се, на празничната трапеза.


Водещ София Марбея :

Световно признат експерт в областа на етикета, консултант на световно известни личности. Тя е актриса. Повече от 25 години живее в Испания, владее 5 езика, автор е на книга за добри обноски.

София обучава хората на това как да влезнат във висшата класа, да се научат тънкостите на маниерите и етикета.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Ко-водещ: Наталия Кобилкина
Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
1 видео – 2 час

89лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Как да посрещнем с класа гости у дома?”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!