НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

БЕЗПЛАТЕН Астрологичен Форум | Подкрепено от Наталия Кобилкина

0 +
УЧАСТНИКА
0
ЛЕКТОРА
2
ДНИ
0
БЕЗПЛАТНО

Основни теми на форума:

Включи се в първия астрологичен форум!

За какво е полезен?

На този форум ще представим топ експертите на Академията за треньори, които са консултанти в най-голямата онлайн платформа за консултации. Ще бъдат изложени теми във всяка сфера на живота, в която на помощ идват астрологията и нумерологията:

Как да имам успех според звездите и числата?

Синастрия

Как да разбера повече за съвместимостта ми с партньора и мисията на връзката ни?

Как да разбера какво е закодирано в името ми?

Как да разбера повече за женската си енергия, съдбата си според датата си на раждане?

Как да разчитам сигналите на звездите за бъдещи събития?

Как да разбера повече за кармата и моите травми според астрологията?

Защо да се включите?

Всеки човек стига до момент, в който му се иска да има насоки от Вселената към себе си, за да знае как да постъпи в дадена житейска ситуация. Също така, да разбере какво е закодирано в съдбата му, в датата на раждане, името. Тук на помощ идват звездите и цифрите.


Малко от нас знаят, че Астрологията е била наука, достъпна само за богатите, аристокрацията и царете. Те са се ръководели по звездите за всяко нещо – болест, лечение, битка, съюз. Едни от най-известните учени са астролози.


Тези методики, помагат да стигнем до най-ценното – информацията, която може да промени живота ни. Така разбираме в кои сфери ни е заложено да сме успешни, в кои сме добри природно и къде трябва да полагаме повече усилия, за да се получават нещата.

Възползвайте се от знанията и уменията на нашите топ експерти, които ще споделят своите готови успешни модели и техники за справяне с всяка ситуация, напълно безплатно с вас. Всеки е експерт в определена област и е подготвил специална тема, с която да бъде полезен и да ви помогне да получите максимума от звездите и цифрите.

Нашите лектори

Програма

Форумът ще се проведе на 08 и 09 април от 10.00 до 15.00 в затворена фейсбук група.

Ден 1

Ден 2

Наталия Кобиликина

трансформиращ терапевт, клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог

Как се допълват психологията и астрологията?

Какво да очаквате след като се регистрирате?

1)

След като се регистрирате успешно за форума, очаквайте да се отвори специална страница, в която ще видите всички следващи стъпки.

2)

Влезте в затворената фейсбук група на форума

3)

Следете имейла си и фейсбук групата, както и спам папката в мейла си, за да не изпуснете важна информация
Отзиви от любими клиенти
Stela Radeva
Прочетете повече
Слънчева и енергична, Севи е изключителен професионалист със слънчево излъчване. Още от първата среща остави в мен прекрасно впечатление и невероятно усещане след като ми направи анализ по име. С най-голямо удоволствие отново бих и се доверила, защото умее да предразположа човека да се чувства уютно в нейната компания и след срещата да се чувства вдъхновен и уверен в себе си.Благодаря! ♥️
Тонка Стоянова
Прочетете повече
Севи, ти си изключително интуитивна и пръскаш много топлина и положителна енергия около себе си, с която зареждаш околните. Много ползотворна и вдъхновяваща среща, която насочи погледа ми в съвсем различна посока. Благодаря ти!
letisiahranova
Прочетете повече
Аз съм учудена, направи ми голямо впечатление още на представянето. Изключително добър специалист. Промених много от мислите си а също и себе си.
stu2006158008
Прочетете повече
След консултациите осъзнах много неща. Видях много от грешките за които обвинявах другите. Имам чувството че живота ми сега започва. Препоръчвам ❤️
Сара Естеван
Прочетете повече
Имах много осъзнавания. Препоръчвам с две ръце. Имам чувството, че след консултациите животът ми започна...
Звезделина Първева
Прочетете повече
Благодаря за ползотворната консул тация! С нейна помощ успях да видя неща, които ми убягваха! В рамките на консултацията успяхме да изградим доверие една към друга, със сигурност ще продължим да работим заедно! Горещо я препоръчвам като терапевт!
h_minkova
Прочетете повече
Благодаря за професионалното мнение! Напипа бутончето, което сама не осъзнавах, че е болезнено. Ще работя върху насоките, които ми даде.
Gergana Slavcheva
Прочетете повече
Искам да изкажа своята благодарност на Александър Каратерзиян, с който проведох 15 мин. консултация. Срещата премина много ползотворно. Даде ми насоки и теми, които да обмисля. Насочи ме към възможности, които съм потискала и не съм си позволявала да развия.
Мария Михова
Прочетете повече
Александър обеснява нещата на много достъпен език. Отговори на въпросите ми с чудесни съвети и точна информация. Даде ми необходимата яснота за това, което конкретно в момента ме интересува. Препоръчвам го с две ръце.
Мирослава Ганчева
Прочетете повече
Алина, ти си прекрасна! Ти си ведра и истински отдадена на мисията да помагаш на хората. Само за една безплатна консултация ти успя така да разчетеш моята матрица на успеха, че да успокоиш вечно търсещата ми и неспокойна душа. Даде ми отправна точка за бъдещи действия и придаде смисъл на нещата, които ми се случват. Бог с теб! Благодаря ти!
Любомира Йорданова
Прочетете повече
Искрени благодарности на Александър. Консултация та ни беше много ползотворна и всякъш тежък товар падна от плещите ми. По много деликатен и разбираем начин обяснява всичко. Препоръчвам на всеки.
Мирослава Ганчева
Прочетете повече
Севи е изключително слънчева жена. Успя да ме предразположи и проведохме много полезна сесия. Насоките, които ми даде са ми много полезни. Когато се почувствам потисната си правя упражненията и много ми помагат, а бях предубедена към тези техники. Успех ❤️!
Gergana Slavcheva
Прочетете повече
Искам да изкажа своите благодарности на Алина за направената безплатна консултация, която от 15 мин неусетно премина в няколко пъти по 15. Тя с лекота усещаше проблемите ми и ме предразполагаше да ги споделя и да ги погледна по друг начин. Даде ми полезни насоки и практика, която ми помогна да осъзная ограничаващите вярвания в които се бях „вкопчила“ и които ми пречат да следвам мечтите си. Благодаря много! Препоръчвам горещо!
Antoniya Radulova
Прочетете повече
Имах две консултации със Севдалина и още след първата просто се почувствах преродена! Бях наистина много зле, преди първата ни среща. Нямам достатъчно думи, за да опиша колко е добра! Силно препоръчвам нейните консултации!!! Благодаря ти от все сърце, Севдалина!
Предишна
Следваща

За информация: Диана Дончева +359 888816101 |  diana@natalia.bg