НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Нааталия - Канген

Безплатна Демонстрация на ЖИВА ВОДА 💦 KANGEN WATER

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Ще е полезна и интересна информацията, която ще бъде представена, подкрепена с демонстрация. 👌
📍Вход свободен

Ако искате да замерим водата, която пиете, донесете малко количество.


Пиеш ли бутилирана вода? Знаеш ли, че от 1 л. вкарваш в организма си над 200 хил нано пластмасови частици. Английски учени го доказаха, а японците преди 50 г са създали най-добрия йонизатор за водородна, жива вода.


KANGEN WATER

Интегрирайки най-новите научни изследвания и превъзходното японско майсторство с най-важния ресурс за живота на природата, Enagic е пионер в ® системите, генериращи Канген вода.

 


KANGEN WATER

От 1974 г. Enagic се специализира в предоставянето на технологии за йонизация на алкални води в домашни условия. Нашата мисия е да осигурим истинско здраве и уелнес в международен план с нашата продуктова линия Gold-Standard.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Промени водата, промени живота си!

0лв.

На Запис

За контакт: 0895700733 - Радост Кондева

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Безплатна Демонстрация на ЖИВА ВОДА 💦 KANGEN WATER”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!