НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

3 ключа как да стартираме успешно Новата година

Безплатно: 3 ключа как да стартираме успешно Новата година

Оценка: 5.00 / 5

Вие можете да програмирате най-добрата година от живота си. Този курс ще ви научи как да го направите!

Този курс е перфектен за вас, защото...


Както знаете, началото на новата година е най-доброто време да обмислим всичко, което сме постигнали, и да решим какво още предстои да направим! Това е най-доброто време да променим живота си! И, както може би сте чували да казвам, промяната в живота ни е по-лесна, когато я правим заедно.

Животът ни е такъв, какъвто си го представяме. Затова е от съществено значение да се научим да програмираме собственото си щастие, както в настоящето, така и в бъдещето. Щастието ни е в наши ръце!

Този курс е перфектен за вас, защото ще ви научи как да пренапишете своето мислене и да привлечете най-добрата година от вашия живот!


За какво е този уебинар?

Новогодишните обещания са нещо, което повечето от нас правим. Въпреки това малцина наистина ги спазват. Всеки път си обещаваме, че ще ходим на фитнес, ще ядем здравословно, ще работим повече и ще четем повече. Все пак, след седмица или две осъзнаваме, че всъщност няма да спазим тези неща.

Е, какво мислите, че ни спира да постигнем целите си?

Отговорът е прост: подхождаме към тях по грешен начин! Единственият начин да препрограмираме поведението си, да постигнем целите си и да посрещнем най-добрата година от нашия живот, е да предприемем съвсем нов подход към целите и щастието – подход, на който ще ви науча в този безплатен уебинар.


За какво ще говорим...

Ще разучим различните компоненти, които допринасят за нашето щастие и ни позволяват да имаме страхотна (и успешна) година! Заедно ще обсъдим:
⇒ Как да препрограмираме ума си за успех.
⇒ Как да привлечем по-голяма радост и щастие в живота си.
⇒ Как да се научим да се фокусираме върху положителното по всяко време.
⇒ Как да посрещнем най-добрата година от живота си и да постигнем всичко, което желаем.

След този уебинар, не само ще знаете как да привлечете желаното бъдеще, но и ще имате възможността да задавате лични въпроси и да получите по-голяма яснота за пътя, който сте избрали!


За кого е този уебинар?

В началото на новата година всички правим планове. Наричаме ги Новогодишни обещания. Малцина от нас обаче знаят, че ще ги постигнат!

Този уебинар е за тези от вас, които копнеят да постигнат всичките си цели!

Този курс е за тези от вас, които не са готови да се удовлетворят с това, което вече имат – които искат да сбъднат мечтите си и да имат най-добрата година от живота си!

И, разбира се, за тези от вас, които искат да подобрят живота си и да живеят в реалността, за която са мечтали.

Вярвайте ми… след този уебинар ще имате ясна представа как можете да осъществите мечтите си и да постигнете успеха, който заслужавате!


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

0лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!