НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Безплатен уебинар: Групова женска практика за 8 март

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Моля да си облечена с красива рокля, коята те кара да се чувстваш женствена и специална.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Женската енергия е невероятно мощен поток, стига да знаеш как я отключиш и управляваш правилно. Когато я овладееш, тя се превръща в светлина, която струи чрез теб и дава усещане за радост, лекота, щастие.

Когато си в женския си поток, изпитваш хармония с целия свят и ти се струва, че всичко е възможно. В такива моменти ти обичаш целия свят и вървиш по улицата с усмивка в очите и сърцето. Когато изгубиш женската си енергия, имаш чувство на празнина, страх, безсилие, отчаяние и не изпитваш никаква наслада от живота.

Моят свят се преобърна на 180 градуса след като започнах да правя женски практики и медитации. Бях удивена от ефекта, макар първоначално да смятах, че едва ли е възможно да има такъв поразителен резултат. Изведнъж се сдобих с много повече сили, енергия и станах по-креативна.

Дами, това е моят подарък за вас по случай 8 март! Нека заедно да се заредим и да засияем с женска енергия преди да отпразнуваме най-женския празник!


Какво ще правим?

  • Ще ви подаря ефикасна женска практика, за да се заредим с женска енергия и да вдигнем полето на ново ниво.
  • Заедно в групата ще усетим много по-силно радостта и лекотата по време на практиката.
  • Ще работим, за да запазим това състояние на женско щастие и да го насочим към нашите цели и мечти.
  • Ще използваме женската енергия за разширяване на своето пространство, за лекуване, за радостта да мечтаеш и да подсилиш женатата в теб самата.
  • Ще се срещнем с твоята вътрешна жена и ще задвижим силата на мекота, смирение и способност да живееш в мир и красота със самата себе си.
  • Обещавам ти, че след като приключим, ще се почувстваш много напълнена и заредена.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа

 

0лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Безплатен уебинар: Групова женска практика за 8 март”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!