☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg

ИНТЕНЗИВНА ОНЛАЙН

АКАДЕМИЯ ЗА

КОНСТЕЛАЦИИ

първо ниво 

Доста от вас ме молиха да направим тази тема и усещам, че точно сега и вие, и аз сме готови за това. Така че започваме Обучение по констелации по метода на Наталия Кобилкина!

ЗА КОГО Е ТОЗИ КУРС:

Академия за констелации

Констелацията може да реши следните проблеми:

Стотици пъти съм виждала как още по-време на констелацията човек коренно се променя и променя живота си.

ПРОГРАМАТА ЩЕ ВИ ПОЗВОЛИ ДА НАУЧИТЕ:

Подготовка към констелация;

Правила и грешки в констелациите;

Техники и практики в констелацията;

Родови констелации и отношения с родители и деца;

Диагностика на семейна система и правилни въпроси;

Провеждане на самата констелация и осъзнаване какво се случва вътре в системата;

Закони на семейната система, какви нарушения и проблеми има в нея и как да ги премахнем;

Как да завършите констелацията и как разбирате, че е време да я приключите?

Как се прави консултация за констелации и как избираме представители за констелации?

Как се прави генограма и как се правят хипотези за терапия?

Този курс е дълбок терапевтичен процес в рамките, на който и вие ще проработите много от вашите лични травми и драми, и ще качите своята семейна система на ново ниво. След това обучение вие ще можете да правите базови констелации на клиенти и на хора, които имат нужда от вас. Констелацията е метод, който може да работи индивидуално и с групи на семинари и уебинари.

За да участвате, е желателно да сте изкарали “Академия за треньори”.

ЦЕНА НА АКАДЕМИЯТА

1499 лв
  • 5 обучителни занятия по 2 часа (на запис)
  • Домашни задачи и препоръчана допълнителна литература
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

Ето какво казват хора, преминали академията:

Нина Кавалджиева
Прочетете повече
Супер. Аз разбрах много за отношенията в семейството. Прилагам и на клиенти наученото.
Цветина Матеева
Прочетете повече
Знанията, които вече имах за констелации се разшириха и ми помагат да използвам нов подход. Това ми помогна много.
Екатерина Захариева
Прочетете повече
Положително, като събуди в мен много въпроси, които искам да изясня.
Снежана Господинова
Прочетете повече
Отдавна не заинтригуваха констелациите, много неща ми се изясниха за семейната система и законите в нея благодарение на чудесното преподаване на Наталка и Галя. Мисля да продължа със следващото ниво.
Деница Стефанова
Прочетете повече
Усещането ми е, че открих нещо, което съм търсила цял живот. Усещам се по-уверена, по-спокойна и щастлива. Получих вдъхновение, започнах да мечтая, да искам и да получавам.
Михаела Чакалова
Прочетете повече
Невероятен метод! Очарована съм и благодарна, 1во за мен и моето вемейство и 2ро за бъдещите ми клиенти, които ще лекувам чрез този прекрасен метод. Изключително ефективен! Вече имам отзиви от моите клиенти, чийто живот се подобрява!
Предишна
Следваща
Цветомира Митева
Прочетете повече
Скъпа Наталия, поздравления за теб и екипът! Първо прекрасна компенсация направихте за този курс, благодаря! Вече почти година ви следвам, правя ваши маратони, онлайн обучения и т. н. С някои сбъднах мечти, придобих пари и постигнах цели (завърших образование в нова за мен сфера), с други придобих смелост и рискувах, излизах от зоната си на комфорт. Отказах се от вреден навик и то с лекота. Ти ме вдъхнови да изследвам себе си. Всеки път след твое обучение или маратон, осъзнавам колко много работа с мен самата ме чака. Напуснах старата си работа (в сферата на здравеопазването се грижех за физическото здраве на хората) и започвам да правя и да работя това, което ми харесва (да се грижа за емоционалното и душевно здраве на хората). Започнах да се упражнявам и с констелации и установих, че поне базовите ми се отдават. Открихме с хората, с които работих много неща, които те при предишни констелации не са откривали за себе си. И беше много вълнуващо. Разбира се имам още какво ново да науча за да продължа напред. Гледам базовите уроци отново и отново и всеки път откривам все нови неща, а уж записите са все същите. 😊 Много бих искала да те видя на живо във Виена и да усетя твоята енергия, но и да запиша следващо ниво на Академия по констелации, както и Академия за треньори. Тъй като сега започвам новата си работа, а и ти ми даде и едно предизвикателство (в "Аз мога") 3 месеца да си наложа да не харча излишно освен за най-необходимото, ще се наложи да избирам и да се лиша от някоя от тези три възможности. За това много бих се радвала, ако точно аз съм избраната да получа подаръка, за който спомена в Академия по констелации, а именно второ ниво на Академия по констелации. Стискам си палци, а на теб и екипът ти пожелавам да продължавате да ни вдъхновявате да растем и да се развиваме заедно с вас! Успех! 🍀❤️💶Прекрасни сте! 🤗🤗🤗
Contact

За Информация:

 ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg