Как да хвърлиш своя мъж в прегръдките на любовницаРаботейки с жени вече над 15 години, виждам че много съпруги САМИ със собствените си ръце хвърлят своите мъже в прегръдките на любовницата. Не вярвате? Искате ли да ви го докажа?

Виж и провери дали не правиш класическите грешки?

  1. Ти си по-важна от любимия си – момичета няма никой в този свят по-важен от теб самата за теб. Помните и новия завет казва: обичай ближния си като себе си. Но ако ти не обичаш себе си – как ще можеш да обичаш другите. Спри да зарязваш всичко само, защото той ти се е обадил и все едно това е най-важното в живота ти. Ти не си момиче на повикване! Ти си ценна и важна и твоето време и твоите ангажименти имат значение. Ако той иска да те види – важно е да се уговорите за това предварително, а не в последния момент, когато му отпадна по случайност по-важен ангажимент.
  2. Имай професия и собствените си пари – много любителки на ведически школи казват: само той трябва да изкарва пари, а аз съм жена. Нека да изкарва, ние не му пречим, дори го мотивираме за това. Но жена, която има собствена финансова независимост и свобода – това е жена, която е способна да изгради отношения мъж-жена. В историята има милиони случаи, когато мъжете правят жените зависими и после си намират по-млади и по-красиви, а ти оставаш на улицата. Освен това съвремения мъж много уважава работещата жена и жената, която също дава подкрепа към семейния бюджет. Пак казвам, не означава че той не работи. И е хубаво, ако той внася повече пари в семейния бюджет. Но важно е и ти да работиш и да имаш собствените си пари.
  3. Никога не пренебрегвай удоволствия и развитие заради семейните ангажименти.

Ти не си безплатна домашна работница. Той не трябва да те вижда в тоалетната, миеща пода. Ти си жена – секс муза! Почти всички съпруги на които изневеряват забравят какво е да правят това, което наистина им харесва. Ако обичаш да пътуваш – пътувай. Обичаш масажи – отивай. Харесва ти да четеш или да ходиш на театър – направи го! Нито един мъж или децата никога няма да оценят всички жертви, които правиш заради тях. Точно обратното. Те ще ти кажат, че не правиш достатъчно. Докато жените, които умеят да комбиринират и домашните задължения, и собствените си удоволствия – са търсени и интересни. Ти не си даденост. Ти си жена.

  1. Съблазнявай – какво чакаш? Да, с годините желанието може да намалява. Но то намалява, защото ти отдавно не правиш нищо да го запазиш. Какво прави любовницата? Тя винаги е секси, разгонена и готова. Тя е със секси бельо, с красив грим и му пише пикантни смс-и. А ти го питаш какво ще яде днес и кога ще се прибере. Особено когато имаме деца, най-важното е да даваме своето внимание към нашия мъж, защото той тогава се чувства изоставен и точно за това започва да ни изневерява.
  2. Бъди щастлива – от щастливата жена никой не иска да си тръгне. Тя е толкова търсена, че всички искат да бъдат до нея и в нейното поле и включително и твоят любим. Не очаквай той да те направи щастлива. Това е твоя лична отговорност.

Споделяне