Пълнолуние в Козирог – 10.01.Януари месец 2020 година е изпълнен със запомнящи се събития:

  1. На 10.01.2020г предстои Пълнолуние и Лунно затъмнение в РАК, с което се закрива така нареченият коридор на затъмненията.
  2. На 11.01.2020, предстои обръщане на  Уран, което може да се счита за  непредсказуем момент, настъпване на събития,  които не могат да се предвидят.
  3. Отделно на 12 януари две титанични планети Сатурн и Плутон са в съвпадат, като се отчете факта, че те съвпадат на около 30 години и последният им съвпад е бил преди 33 години. Това са планети, свързани с прегради и ограничения, с трансформация и промяна на живота в различни сфери.
  4. Навлизане в годината на Металния плъх, според китайския календар.

Като цяло 2020 година има от всичко по много, предстоят и 4 Лунни и 2 Слънчеви затъмнения, 13 Пълнолуния, като неминуемо тези проявления ще доведат до множество събития.

За да няма големи сътресения, бих препоръчала по време на коридора, който е в периода 26 декември до 10 януари да не се стартират нови неща. Добре е да сте страничен наблюдател и  по време на планетарните сложни аспекти, разбира се, ако събитията могат да почакат. Подходящ период за планиране и обмислете на стъпките и действията. Решете и обмислете внимателно всяка стъпка, обърнете внимание на своите чувства и потребности и е необходимо да откриете какво Ви прави щастливи и уверени.

По време на Пълнолунието на 10 януари е добре да насочите вниманието си към семейството, към рода и да изпитвате само хубави емоции към близките си, отношенията Ви да са градивни и истински. Ако сте скарани с някого, сега е подходящият момент да се сдобрите или да поправите лошите си взаимоотношения.

Луната е силна и мощна в този период, още повече Пълнолунието е в РАК, ще се активират  близостта с роднините и кармичните връзки. Луната отговаря за женското начало, вътрешни потребности, емоции и чувства, това е нашата майка.

Контролирайте своите емоции, за да не навлезете в дълбоки води. Не мислете негативно и не позволявайте да нахлуят лоши мисли. Важно е да се придържате към следното – отговорност и позитивизъм. Възможно е всяко събитие да напомни за дълговете Ви, да бъдете преследвани от различни ситуации, важно е да проявите благородство. Ако може да се разплатите сега е добре, ако ли не – не се огорчавайте и продължете уверено напред с вярата за по-добро.

Не взимайте важни решения, помислете за обвързване с половинката си или сключване на брак, ако сте в дълга връзка и сте сигурни в чувствата си, планирайте зачеване на дете или време прекарано с децата.

В ден на Затъмнение е добре да формулирате внимателно изказването и стъпките си.

Бъдете честни с всички и със себе си, отнесете се достойно към Вас и към Вашите близките.

Пълнолунието е кулминацията на събитията, то дава яснота, счита се за приключване на  определен цикъл, а когато има и затъмнение, се проявява по-широко и се усеща по-силно. Възможно е за много от Вас това да е един значим ден с позитивен резултат.

Период, в който може да откриете много възможности, които не очаквате или да се разделите с нещо, което трябва да си тръгне от Вас. Не трябва да се съпротивлявате, за да не изпитате трудности и борба. Период на приключване и промени, с неща, дела и ситуации, които сте започнали преди две години. Сега е момента за развръзка и развитие. Събитията ще са продължение на това, което е било през последните две години. Не извършвайте спонтанни действия, може да промените убежденията си, може да се върнете към навици, които отдавна сте захвърлили, заради емоции и грешни решения.

Също така всички тайни могат да се появят на повърхността.

Възможно е да настъпят и събития, свързани със социалните ви контакти, социалния статус, средата, обществото и вътрешното Ви усещане.

Добър период за хора, които са ориентирани към домашната среда и уют или се развиват в  социалната и хуманитарната сфера, туризма, ресторантьорството и заниманията с деца.

Срещите и събитията са определящи през този период. Не си уреждайте важни срещи, особено ако не можете да овладеете емоциите си, които ще повлияят на Вашето поведение, действия и постъпки. Срещите по това време са кармични и са с човек, от който трябва да научите нещо.

Преломен момент ще настъпи особено за хората, които са родени в този коридор – на ниво преместване, статус, деца или професия.

Правете разтоварващи неща, неща които Ви успокояват, заобиколете се от близки хора, които са добронамерени към Вас, помагайте без скрити мотиви и очаквания.

Благоприятен период за ремонти, преход, преместване, ако сте свършили правилно и отговорно задълженията си.

Също и ако искате да се освободите от нещо, сега е подходящият момент.

Освободете се от обидата и аурата Ви ще се обнови, завършете делата и проектите си и освободете място за новото.

Най-силно ще повлияе на хора зодия РАК, с асцендент Рак, особено на 15-25 градуса, с Луна в Рак или родените в периода 26 декември – 10 януари.

Важно е по време на Затъмнението да сте отговорни, да не подхождате с негативна емоция и да приключите и завършите всичко, което сте започнали преди. Разберете кое Ви е необходимо, за да се самоусъвършенствате и да натрупате повече знания, необходими за Вашето развитие.

Мощна, ярка трансформация и низ от събития, които са в зависимост от местоположението на Козирог във Вашата натална карта, тъй като има съвпад на Сатурн, Плутон и Слънце и, разбира се, опозиция с Луна.

Период на освобождаване от излишните страсти и неща, както и от паразитните хора.

Месец, свързан с кармата и ритуалите, в който ще изплуват въпроси, свързани с рода, с миналото и за него са определящи нашите постъпки или духовни договори.

У всеки може да се появи желание за повече власт и това желание да Ви отведе в неправилната посока. Бъдете смирени на този ден.

Януари е един определящ етап в нашия житейски път – масивно струпване на Планети в Козирог, период на скок на вярата, духовността, който се свързва с раждането на нов етап.

Месецът е повратна точка и е добре да се поставят основите на един нов момент, етап, свят или епоха.

Каквото и да започнем в този месец ще е с устойчив характер, тъй като всички планети са в зодия Козирог, която отговаря за стабилност и продължителност, затова бъдете премерени и внимателни, поставете начало на нов бизнес, но не и на съдебен процес или спор.

Мисия е напредъка, да се направи крачка или подобрение, да се преориентираме, преценявайки кое е най -доброто и следейки за своята емоцията, както и да разберем кое ни кара да се чувстваме добре и щастливи.

Ключът е в това да осъзнаем какво искаме да ни се случва, за да получим признание и подкрепа, щастие и развитие.

За да достигнем до мъдрост е необходимо да спазваме реда и закона, да разрушим ненужното и да плануваме бъдещето.

Промяна се задава и в световен мащаб, която ще настъпи по един или друг начин, нанасяйки промяна в обществото и реда.

Ако можете простете обидата на хората, уединете се и направете следния ритуал, с който ще успеете да се освободите от ненужното.

Ритуал

Излезте навън или сред природата и намерете камък, без значение какъв вид и размер е. Вземете го в ръка и го попитайте да му предадете болката си и всичко излишно и лошо у Вас, което сте задържали. Не бързайте, помислете и формулирайте добре от какво искате да се освободите. След което му благодарете и го хвърлете зад Вас, в река или течаща вода, без да се обръщате, като продължите напред.

С любов,

Петя Алексиева – астролог

За повече информация и консултации с Петя, вижте тук.

Очаквайте live във Facebook от Петя на тема „Какво вещае 2020 за всяка зодия“ на 15.01 от 19:00ч.

Споделяне