Ползи от практиките с нефритени яйцаЧесто ли се случва:

  1. нивото Ви на енергия да е спаднало почти до нула?
  2. да имате чувството, че сте заринати от ангажименти, а нямате нито време, нито сили да се справите с тях?
  3. да не можете се отпуснете и да релаксирате и това да Ви кара да се чувствате постоянно раздразнени, да ядете вредни храни, да се самосаботирате?

Спада ли либидото Ви в състояние на стрес и прекомерна заетост?

Ако страдате от някой от тези или в най-лошия случай – от всички горепосочени симптоми, е твърде вероятно:

  1.  да си причините хормонален дисбаланс;
  2. да изпитвате емоционална неуравновесеност и в крайна сметка
  3. да се интоксикирате;
  4. да дебелеете и да задържате течности;
  5. да имате репродуктивни проблеми;
  6. кожата ви видимо да увреди своето състояние и структура.

Както знаем, всяка жена би загубила увереността си, ако страда от някои от изброените оплаквания (а в най-лошия – от всички), би загубила връзката със себе си, със силата и интуицията си и в крайна сметка да попадне във водовъртежа на ниските вибрации.

НО и в този случай има решение. Колкото просто, толкова и приятно – естествено и избликващо от мъдростта на природата.

С минимални и дори приятни усилия бихте могли да елиминирате гореизброените заплахи. За много от Вас това би звучало налудничаво, ексцентрично и съмнително, но упражненията с йони (вагинални) яйца продължават да доказват лечебните си свойства и до днес!

В действителност практиките с йони яйца не са нито иновация, нито последен писък на модата. Още от дълбока древност те са доказвали благоприятния си ефект върху жените и индиректно – върху мъжете. Тези яйца се изработват от естествени минерали, чиито кристални решетки влияят благотворно върху организма.

Когато е вътре в нас, йони яйцето работи като енергиен лечител и помага на жената да трансформира дълбоко загнездени травми, да обнови пространството в утробата си, да увеличи сексуалната (жизнената/ творческата) си енергия и да ѝ помогне да се свърже с извора на нейната женска енергия, мъдрост и потенциал.

Освен това, масажирането по вътрешността на вагината увеличава кръвоснабдяването, овлажняването, кръвоснабдяването, а това води до по-добър и чувствен сексуален живот.

С две думи, практиките с йони яйца са не просто препоръчителни, а задължителни, ако желаете да имате здрава женска полова система и да се радвате на благостите на живота.

Много жени са се справили и продължават да се справят с:

– инконтиненция и пролапс;

– нерегулирани хормони;

– болезнен цикъл

– палитрата от емоции по време на ПМС;

– теглото.

Но най-вече се разхубавяват, чувстват се балансирани и поставят себе си на първо място! Да не говорим, че йони яйцата позволяват да се отворим енергийно за правилния партньор и да преодолеем сексуални травми, които са ни потискали във времето.

Целият свят на жената се променя, защото водещото във всичките ѝ действия е мотивирано от любовта ѝ към самата себе си!

Заповядайте всеки понеделник от 20.00 до 21.00 ч. на тематична практика “Код женственост”, повече информация за събитието вижте тук.

Ако пък искате сами да се уверите в ползите от ритуалите с нефритени яйца, вижте тук.

С обич,

Албена Коралиева

Споделяне