Рупда

За контакт: Магдалена Братанова sales@natalia.bg тел.: 0893 220 801

Рупда

Австралия

Рупда е изучавала хипноза при д-р Стивън Гилиган разработил генеративната промяна; преминала“Life Mastery” при Антони Робинс и е негова близка приятелка; практикуващ НЛП специалист завършила при съоснователя на НЛП Джон Грийндър.  Съветник към S.I.A.F., практикува презаписване на невронните връзки към Института за лечение на травми. Тя има множество сертификати и дългогодишен опит в работата си с ЕНЕАГРАМА – това е методология, с древни корени и мистичен произход, но е най-точната система в наши дни, която дава много задълбочен и реален анализ на хората както таланти и заложби, така и слаби страни.

Тя е също терапевт по хипноза и е завършила ненасилствена комуникация при Дорсет Кембъл-Рос. Рупда е придобила и много сертификати за работа с хора, израснала е в близост до Ошо близо 12 години и неговите учения за човешка психология, осъзнатост и Майндфулнес медитация.Рупда създава голямо разнообразие от събития из целия свят още от 1983г. Това време прекарано в неговата компания до последният му дъх е силен и животопроменящ етап от живота й. Живяла е в Европа, Индия, САЩ и Австралия и е основател на сайта „Божествени срещи”. От 2000г. е в процеса „Пътят на любовта”. Нейната страст е да вдъхновява хората да се свързват отново със себе си и да си възвръщат радостта от живота.

Рупда: „Страхът е нещо, което кара усмивката да помръкне“- вижте повече за Рупда в интервю с Мариана Векилска от ноември 2018 г. Btv.bg 

Интервюта с Рупда: