Рупда

За контакт: тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Рупда

Австралия

Рупда е живяла в Европа, Индия, САЩ и Австралия. Днес тя работи с хора по целия свят в областта на съзнателно лидерство, само-ръководство и саморазвитие. Тя е прекарала повече от 45 години, посветени на съзнателен път, внасяйки своите знания, инструменти и техники чрез работата, която предлага. Тя е завладяла сърцата на много влиятелни хора през годините, чрез въздействащия си подход към работата с хора. Нейното чувство за присъствие и чувство за хумор внасят както лекота, така и дълбочина в начина, по който работи индивидуално, а също и в групи и организации. Нейната страст е да вдъхновява хората да открият собствените си уникални качества и ги учи как да ги прилагат в ежедневието.

„Родена съм в края на 60-те, време на радикално мислене и революционни подходи към човешката психология и груповата терапия. Като дете израснах в съзнателна общност и имах късмета да бъда с духовен учител до средата на 90-те години. Израствайки в съзнателна общност, имах рядката възможност да участвам в множество медитации, семинари и ретрийти. Голяма част от ученията бяха върху човешката психология, осъзнаване и медитация. Това се превърна в едно от най-ярките и обогатяващи преживявания в собственото ми развитие, което продължава да оказва влияние върху живота ми и днес…”

Рупда е сертифициран съветник в S.I.A.F. и сертифицирана да практикува соматика от Peter Levine’s SE® Institute of Trauma Healing. Тя също е практик по НЛП (невролингвистично програмиране), учи директно от Джон Гриндер. Освен това, тя е обучена по ненасилствена комуникация, енеаграма и хипноза, лично от Стефан Гилиган. Работила е пряко с Тони Робинс в областта на бизнес майсторството и лидерството, както и е изучавала различни произведения от квантовата физика, семейното съзвездие, EMDR, L.O.A., Essence, Mindfulness, освобождаване от стреса и много други.

Рупда: „Страхът е нещо, което кара усмивката да помръкне“- вижте повече за Рупда в интервю с Мариана Векилска от ноември 2018 г. Btv.bg 

Интервюта с Рупда: