НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Искаш ли безплатна онлайн консултация с Наталия и нейните експерти?

Безплатен маратон

с Треньори от академията

Наталия Кобилкина

5 срещи по 2 часа

НА ЗАПИС! След регистрация можете да гледате срещите в удобно за вас време.

Искаш ли безплатна онлайн консултация с Наталия и нейните експерти?

“Преди време разбрах, че не мога да поема всички клиенти лично, но повечето хора имат нужда от лична терапия и поради тази причина създадох най-голямата онлайн платформа за треньори в България.

Всеки наш треньор е уникален специалист, истински отдаден на каузата да служи на хората и да им помага.
Заедно с тях решихме да направим Безплатен маратон с онлайн консултации!”

Добре е да помислите в каква посока искате да поработим и да си сложите цели.
Как ще протече маратонът

Маратонът ще протече 5 дни като всеки ден ще прекарвате по 2 часа с най-добрите експерти на Академията и с Наталия Кобилкина.

Ще имате възможност да споделите вашите проблеми пред камерата като треньорите или Наталия ще направят с вас кратка сесия.

След тази сесия ще имате яснота откъде идват проблемите ви и в каква посока трябва да вървите, за да ги преодолеете.

Част от вас, които са по-наблюдателни, ще намерят решенията на своите проблеми още в процеса на работа с другите.

Теми, по които ще работим в сесиите:

Отношения

Как да привлечем и задържим правилния партньор, как да преодолеем кризите с бившите;

Родители

Какви са отношенията с родители ви и какви детски травми трябва да отработим;

Женската енергия

Коя е Жената с голямо Ж - как да развием женската си енергия;

Мисия

Ще разгледаме астрология ви и каква е мисията на живота ви;

Пари и успех

Каква е връзката ви с парите, увереността и успеха.

Експертите, които ще водят маратона:

Силвия Николаев

Консултант по женственост, развод и родови сценарии, регресия, констелации, бизнес ментор, педагог.

Силвия Николаев

Сфери на консултация и помощ: Привличане и задържане на класен мъж, превъзмогване на кризи в отношенията, трасформация на ограничаващи вярвания, поставяне и отстояване на граници, отработване на травми, мисия и разгръщане на цялостния потенциал като жена, здравословно регулиране на теглото, стартиране на собствен бизнес.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Гергана Иванова

Женски коуч за настоящи и бъдещи майки.

Гергана Иванова

Сфери на чконсултация и помощ: Подкрепа на жени във всички периоди на майчинството и съпътстващите го предизвикателства. Постигане на баланс между ролята на жена, съпруга и майка. Трансформация от нещастна в щастлива жена.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Галя Георгиева

Лайф коуч и експерт по любовни и сексуални взаимоотношения.

Галя Георгиева

Сфери на консултация и помощ: работа със зависимости, трудности и проблеми в любовните и сексуалните взаимоотношения индивидуално и/или между партньорите, работа с IGROW коучинг модела, семейни констелации и енергийни практики.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Кристиана Карагяурова

Генеративен коуч и женски треньор по личностно развитие, търговец и психолог, специализиращ в клиничната и детска психология.

Кристиана Карагяурова

Сфери на консултация и помощ: Помага на зависими от мъжете си жени да изградят своя живот мечта от нулата или да преоткрият отношенията в сегашната връзка.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Наталия Савов

Консултант и треньор по личностно развитие, коуч и ментор.

Наталия Савов

Сфери на консултация и помощ: успешната комуникация в бизнес и личен аспект, постигане на цели и успех, развитие на любов към себе си и другите, желаната промяна като цел, тайните на личната харизма, щастливата възраст или времето за ново начало е сега.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Мариана Флоренци

Трансформиращ терапевт, констелатор по школата на Берт Хелингер.

Мариана Флоренци

Сфери на консултация и помощ: развитие на личността, освобождаване от емоционални зависимости, развитие на хармонични отношения, как да управляваш себе си.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Лина Пеева

Консултант по личностно развитие, НЛП и лайф коуч, треньор по водене на здравословен начин на живот, йога учител.

Лина Пеева

Консултация и помощ: Kак да създадем най-добрата си версия, развитие на самочувствие, вяра и любов към себе си; връзки и граници с хората около нас, подобряване на отношенията с околните; духовно израстване и самосъзнание, поставяне на цели; физическа грижа за себе си, правилно хранене и дълголетие.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Александър Каратерзиян

Астропсихолог, астролог, психолог по призвание и по душевност.

Александър Каратерзиян

Сфери на консултация и помощ: как да изявим и да развием пълния потенциал на своите личностни качества, какви качества е нужно да развием в себе си, за да привлечем повече пари в живота си, коя е нашата мисия, какъв партньор ни е заложено да имаме до себе си?
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Теодора Савова

Треньор по личностно развитие, коуч, психолог с обучения в Москва.

Теодора Савова

Сфери на консултация и помощ: дълбока трансформация, ново Аз,, нова реалност, нов живот. Дълбоки познания, резултатно-ориентиран подходс ,силна емпатия и любов към моите клиенти.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Кремена Михаелсен

Консултант. Учила НЛП и Vortex Healing в системата на Мерлин Великобритания. Изучава Семейни констелации в CSC, йога учител.

Кремена Михаелсен

Консултация и помощ: Изследване и разбиране на собственото място. Отношение към себе си и в рамките на семейната система. Повишаване на самосъзнанието. Възстановяване на любовта към себе си и семейната система.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Севдалина Бикова

Консултант за женските енергии и личностно развитие.

Севдалина Бикова

Работа с предродилни подсъзнателни модели на майката и детето, откриване причините за подсъзнателни травми, блокажи, хроничен стрес, негативни убеждения, страхове и справяне с тях, справяне с неосъзнати травми от детството, свързани със семейсвото.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Людмила Бах-Шулц

В консултациите си комбинира психология, чакрология, нумерология и матрица на съдбата.

Людмила Бах-Шулц

Сфери на консултация и помощ: душевно равновесие, партньорски отношения, зависимости и решаване на кризистни ситуации, архетипи и женско развитие, карма и родови задачи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Теодора Танкова

20 годишен опит в сферата на директните продажби и изграждането на екип.

Теодора Танкова

Сфери на консултация и помощ: мисия и повишаване на самооценката, финанси и изграждане и развитие на бизнес, сбъдване на мечти, семейни отношения.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Мирослава Христова

Икономист и психолог, семейни и системни констелации, НЛП коуч и МДР терапевт.

Мирослава Христова

Сфери на консултация и помощ: да превъзмогнете гняв, обида, омраза, токсични отношения или емоционална зависимост, да разрешите конфликти с вашите родители, да премахнете модела на живот, които повтаряте от детството си, отношения с партньора.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Катя Сариева

Треньор по личностно развитие

Катя Сариева

Сфери на консултация и помощ: Преработване на родови травми, работа с констелации, преодоляване на паник атаки и тревожност.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Марина Каченова

Истински търсач в света на психологията и личностното развитие.

Марина Каченова

Психологическа подготовка и подкрепа преди и след раждане; Развиване на умения за учене и развитие потенциала на децата; Съжителство с партньор чужденец: преодоляване на предизвикателствата; Взаимопомощ и подкрепа при развод: запазване на здравословна връзка на децата с двамата родители; Работа с подсъзнанието.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Алина Младенова

Приела като мисия това да помага на хората.

Алина Младенова

Сфери на консултация и помощ: взаимоотношенията между хората ( партньор, работа, деца, родители), разводът – преди и след и всъщност разводът решение ли е, защо привличам еднакви партньори, как да привлечем изобилие в живота си и сбъдване на желания. Изготвя индивидуална Матрица на успеха
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Деси Илчева

Констелации, консултиране и личностното развитие на хората.

Деси Илчева

Сфери на консултация и помощ: семейни, родови и междуличностни взаимоотношения и конфликти, работа с травми, травматични преживявания и житейски трудности, преодоляване на стрес и психически неразположения, женственост, женска сила, красота и здраве, самоусъвършенстване, неувереност и ниска самооценка.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Здравка Спасова

Магистър „Психолог на позитивизма“, магистър „Филолог“, сертифициран „Мотивиращ консултант“, специалист „Позитивно родителство“ и майка.

Здравка Спасова

Сфери на консултация и помощ: Премахване на негативни убежденията и повтарящите се негативни събития в живота ни и в рода ни. В следствие на това се изчистват болести, страхове, паник атаки, проблеми при децата, изграждат се щастливи партньорски взаимоотношения и т.н.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Елица Петковa

Женски експерт по щастливи връзки и лекота.

Елица Петковa

Сфери на консултация и помощ: Помагам на необвързани жени да живеят с лекота, да намерят мечтания партньор и да създадат живота на мечтите си.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Цветелина Кирилова

Лесно намира решение на проблеми, умее да изслушва и мотивира.

Цветелина Кирилова

Сфери на консултация и помощ: изграждане на хармонична връзка – проблеми в отношенията, изграждане на лични стандарти и граници, целеполане, определяне на приоритетите чрез Колелото на живота и надникване в подсъзнанието чрез цвето терапия, отношения с родителите и работата с вътрешното дете.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Мария Михова

Личен коуч и констелатор, подреждане на приоритетите в живота.

Мария Михова

Сфери на консултация и помощ: съвети за мъже и жени относно създаване, изграждане и поддържане на сериозни отношения/брак с противоположния пол, вдигане на вибрацията и влизане в женската енергия, намиране на подходящ партньор в живота.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Красимира Петкова

Женски коуч и ментор, консултант по личностно развитие, Лейди Фън шуй специалист, моден и бизнес консултант.

Красимира Петкова

Сфери на консултация и помощ: Личен ментор и консултант за високо самочувствие; как да излъчваш сексапил и да си магнит за мъже; работа с вътрешния свят на човека; Фън Шуй за дома, офиса и облекло за успех; как да използвате търговски трикове за повече продажби; как да се справиш като самотна майка и да отвориш нови перспективи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Елена Малева

НЛП и Лайф Коуч, Семеен Констелатор, Треньор – Моден Аутфит – сияйна кожа, грим и стилист.

Елена Малева

Семейни констелации, Повишаване на увереността, Поставяне и отстояване на граници, Грижа за себе си и създаване на харизматична личност, Как да избера да бъда Щастлива, Отключване на женствеността, Как да имам красиво и сияйно излъчване, кожа на лицето, грим, дрехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Марина Радославова

Терапевт към Американска компания - изслушва без осъждане.

Марина Радославова

Сфери на консултация и помощ: сексуалност, преодоляване на травми от детството, креативност, творческо мислене, увереност, ефективност в процеса на обучение, депресивни състояния.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Калина Щерн

Сертифициран НЛП практик, лайф коуч и мотиватор.

Калина Щерн

Сфери на консултация и помощ: Коучинг за бизнес развитие, изграждане на хармонични отношения в семейството, изграждане на увереност и повишаване на самочувствието, мотивация и подкрепа...
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Не пропускайте да запазите своето място на безплатния маратон тук… и нека да положим новите основи на вашия живот!

Отзиви от любими клиенти
daniruseva07
Прочетете повече
Силвия Николаев уникална личност, с която още на първата ни среща ме накара да се чувствам сигурна и спокойна да говоря за моите страхове, и лоши лични преживявания. Благодаря ти много Силвия и нямам търпение да се видим отново.
Rumina Todorova
Прочетете повече
Силвия е един много ведър и жизнерадостен човек, разговорите ни винаги започват с усмивка. Като професионалист тя има много познания и техники с които може да помогне, умее да изслушва и не просто ти дава отговори на въпросите, а те кара да осмислиш нещата за себе си и сам да откриеш правилните отговори. Свързах се с нея заради проблем в отношенията с партньора ми. До сега проведохме 3 разговора и вече виждам колко голям прогрес има. След всеки разговор се чувствам изключително заредена, знам какво да правя със себе си и ситуацията. Искам всеки ден от живота си да си чувствам така както след разговорите ми с нея. Ако се бях записала на консултация месец по-рано щях да си спестя много главоболия и безсънни нощи. Горещо препоръчвам Силвия на всеки, който има проблем във връзката си, в личностното си развитие или просто иска да преоткрие щастието си.
asya.nedeva
Прочетете повече
Гери е много слънчев и предразполагащ човек. Изслушва внимателно и умее да насочва клиентите си в наистина полезно преживяване. Вярвам, че всяка информация идва при нас, когато сме готови за нея и съм благодарна, че точно на този етап от живота ми, тя дойде при мен!
Tanya Markova
Прочетете повече
Днес в 11ч, 31 май2022 имах безплатна консултация за 15 минути със Силвия Николаев.Още в първи миг тя нправи поарък за мен и консултацията стана 50 минути. МОЯТ ПРОБЛЕМ е животът, който живея…Смятам,че макар и за кратко време благодаренеи на нейните умения, тя успя да ме накар а да се почувствам по-добре и да съм уверена,че мога да имам живота , който заслужавам.Горещо препоръчвам.Благодаря, Силвия!
Nikolaev
Прочетете повече
Люси е зашеметяваща! Прочете ме като книга само по име и дата на раждане! Изумяващи методи владее за изчисление броя на преражданията и годините на душата, гениално! Това, че съм била имала императорска история като жена в древноста, много ми хареса 🙂 Всеки един трябва поне веднъж в този живот да си подари консултация с Люси!
Gergana Slavcheva
Прочетете повече
Теодора Савова е прекрасна личност. Препоръчвам на всеки, който не е наясно със себе си и търси начин да „излекува раната си“ и да стане по осъзната и пълноценна личност! С лекота и ненатрапчивост тя успя да ме предразположи да се отпусна и да споделя своя проблем. Благодарение на нея успях да „видя“ от къде тръгват проблемите в моя живот и как бих могла да работя по тях. Благодаря ти Теди, прекрасна си.
darina_stoycheva_
Прочетете повече
Животът е един кръговрат, а дали ще го живеем осъзнато или ще тъпчем на едно място Избора е Ваш! Люси е човека, който ще ви накара да погледнете дълбоко навътре в себе си и да разберете коя е вашата реална картина за света! Тя може като една “Вълшебница” да промени живота ви и да го завърти на 360 градуса! И тогава…, тогава започва ЧУДОТО В ЖИВОТА ВИ! Казвам това с най-чисто сърце и душа!Приемете това мое предизвикателство към Вас и Опитайте! Изборът е Ваш! Благодаря ти Люси! ❤
Inna Nikolova
Прочетете повече
Люси е толкова зареждаща, че чакам с нетърпение всяка наша сесия! Директна и пряма, улавя къде се крият проблемите и започваме да работим по тях. Техниките, които дава наистина работят! Едно голямо благодаря!
2vision1
Прочетете повече
Супер! Много ми беше полезно и дори и с 15 минути консултация успя да ми помогне да реша някои мои проблеми.
letisiahranova
Прочетете повече
Аз съм учудена направи ми голямо впечатление още на представянето. Изключително добър специалист. Промених много от мислите си а също и себе си.
stu2006158008
Прочетете повече
След консултациите осъзнах много неща. Видях много от грешките за които обвинявах другите. Имам чувството че живота ми сега започва. Препоръчвам ❤️
Сара Естеван
Прочетете повече
Имах много осъзнаване я. Препоръчвам с две ръце. Имам чувството че след консултациите живота ми започна
Н И
Прочетете повече
Елица е предразполагаща, даде ми полезни съвети как да обърна по-голямо внимание на това, което ме мъчи и как да го елиминирам. След консултацията с нея се почувствах много по-добре, по-решена и ми олекна на душата. Направо направи деня ми по-ведър.
Ружин
Прочетете повече
С треньора, Мария Михова, се запознах преди година. Благодарение на нейните безценни съвети за оптимизация на времето, успях да усъвършенствам бизнес стратегиите си, да намеря нови клиенти и в същото време да поддържам хармонията в брака си. Радвам се, че вече е част от платформата на Наталия, защото е изключителен професионалист!
Нина Маринова
Прочетете повече
Мария е много свежа, умна, отзивчива, деликатна. Точно напипва ‘болните места’ на човек и помага да разбереш какъв е проблемът. Има много добър и професионален подход към хората.
Силвия Атанасова
Прочетете повече
Терапията с Краси минава страхотно. Изключителен професионалист, с очевидно голям опит в своята сфера, емпатия и искрено желание да помогне. Даде ми много ценни съвети, свързани с моя проблем. Благодаря ти! Препоръчвам горещо!
nadejda_kostova82
Прочетете повече
Консултацията с Краси беше много надъхваща и полезна за мен. Лесно и приятно се комуникира с нея, а и доста информация получих. Работихме за един от центровете в дома и сега с нетърпение чакам резултатите. Имам още много въпроси към нея и ще се възползвам от консултациите пак със сигурност.
Предишна
Следваща

Последвайте ме:

За информация: +359884277877 | clients@natalia.bg